| Șttefania a întrebat:

Pe cine nu suportati pe acest site? Eu sincer pe Brigaela. Nu mi-a placut cum mi-a raspuns raspuns la intrebari si sincer imi intoarce cuvantul tot timpul. Voi pe cine nu suportati?
[fara suparare Brigaela]

Răspuns Câştigător
| justitiarul a răspuns:

Marina draga nu trebuie sa o iei personal.Ea intoarce cuvantul tuturor adolescentilor iar celor mai batrani asa ca mine,le doreste sa faca o boala "neinsemnata", ceva gen cancer, doar pentru a ii da ei dreptate in privinta importantei profesiei practicate.
Citindu-i raspunsurile am observat ca nu esti singura pe care o repede si o jigneste.
Ea se vrea un fel de mentor pe aici dar pentru ca am ceva ani in fata ei imi permit sa ii dau un sfat citandu-l pe Enstein care spunea ceva de genul: "Daţi în mâna educatorului cât mai puţine măsuri coercitive cu putinţă, astfel încât singura sursă a respectului tinerilor faţă de el să fie calităţile lui umane şi intelectuale". Prin urmare un bun profesor sau mentor nu ar trebui sa dea cu parul ca sa se faca respectat! Cuvintele ei uneori sunt de o duritate exagerata!

6 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Toti ipocritii ce posteaza "intrebari" stupide... happy

| Turquoise a răspuns:

Daca tot nu o suporti pe doamna Brigaela de ce te mai obosesti sa scrii dupa ce dai in cap 'fara suparare Brigaela'? Daca ai avea coloana vertebrala ai putea sa iti sustii parerea pana la sfarsit.
In plus, nu vad rostul acestei intrebari.

| Șttefania explică:

Ronnix nu sunt ipocrita.

| CataAndreea99 a răspuns:

Da dar poate ca si doamna brigaela greseste... poti avea si cele mai ciudate intrebari sunt intrebari la care vrei o parere nu o critica

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Terminați cu toții cu discriminarea!
Nu ne suferim unii cu alții, ne iubim unii cu alții, ne înjurăm unii cu alții, ne respectăm unii cu alții, etc.
Poți fi pe aceeași undă cu o persoană, foarte bine, dacă nu îți vezi de drum. Nu ai treabă nu te bagi!
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ma supar, chiar n-as avea de ce. Inteleg din postarea ta ca imi dai dreptate si nu ma suporti fiindca, desi am dreptate, nu reusesti sa recunosti acest lucru, ceea ce te pune intr-o situatie delicata. Tot e ceva, recunoasterea asta.