Selena imi place mai mult.Imi place cum cant, ador numele ei, si e super dragutza.Nici miley nu imi displace deorece si ea ee frumoasa si serialul hannah montana la fel dar cred totusi ca selena are o voce mai buna decat miley. Tu pe cine preferi?
Nu pot alege una preferata. Amandoua sunt foarte frumoase, canta foarte bine si sunt talentate. Dar totusi, ca sa iti dau o parere sa iti spun cat imi place fiecare:
Selena Gomez :99 %
Miley Cyrus : 100 %
Nici una nici alta... o prefer pe hannah...(pe cyrus nu pot sa o sufar ca miley dar ca hannah imi place mult)
Selena e o rapandula ce mai frate...Vai scumpica, cumintica, bombonica da cand colo e o prefacuta de crapa pietrele aa si copie tot de la miley.Nu o sa ajunga niciodata mai sus decat ea nu-i ajunge nici la degetul mic.Miley-100% drguta, frumoasa, matura, sexy si are o gramada de valitati pe langa selena balena care are numai fite.Miley a fost prima la diney apoi a venit si asta.Imi pare rau de fanii lu selena dar vreau sa le deschid ochi ca nu-i asa cum cred ei.Miley frate e cu adevarat SUPERSTAR! Nu ca selly belly care canta o melodie de un catralion de ori.Albumul lui Miley e de 10.000 de ori mai mare decat a lu selena.Deci bafta Miley! Si nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare!
Stefy2404 întreabă: