O sa scriu mult.
Mie-mi place foarte mult Republica Moldova. M-a impresionat si pentru faptul ca a cantat in romana si a avut o rochie minunata,iar daca vei cauta pe youtube momentul, o sa vezi ce interesant apar luminile pe rochia ei. A avut un efect superb.
Norvegia mai este una din preferate. Are o voce foarte buna, iar rochia alba mulata a facut-o sa arate atat de pura. Chiar daca nu a avut efecte complicate, s-a facut remarcata prin simplitate.
Danemarca are o melodie frumoasa. Inceputul parca ma plictiseste, insa de la minutul 0:40 ma bine dispune teribil de mult.
Si..acum ce urmeaza sa zic? Imi afisez si spiritul patriotic pentru Cezar. A avut un moment bun,facandu-se remarcat datorita rochiei si vocei pe care o poate ridica neasteptat de mult. Si cei straini am vazut ca il sustin pe youtube: Grecia,Ungaria, uk, Germania. A fost unic, iar rochia ce initial mi s-a parut groaznica, mi se pare ca descrie tara foarte bine, facand referire la Dracula.
Apropo,Sabina in clasele primare nu vroia s-a se imprieteneasca cu mine.Ea vroia ca doar tu si ea s-a fiti prietene.De fiecare data cand vorbeam cu ea, se comporta urat cu mine.Acum intelegi dc n-o plac? Ea de mine nu-i pasa.Ori cand ma intalneam cu ea, ori cand vorbeam, se comporta de parca ia-s fi fost superioara.
Eu am discutat cu tine la problema noastra iar sabina nu are nimic cu mine sa te duci cu ea sa discuti si sa vedeti cine si pe cine ati furat eu nu am nimic cu asta eu am prietenit cu amindoua si erati amindoua la egal pentru mine sa stii si ca sa nu avem amindoua probleme crede-ma mai bine sterge fotografia
Mie la fel mi-a placut Republica Moldova, rochia intr-adevar era frumoasa, si in plus sunt de acolo. La Norvegia mi-a placut vocea interpretei. Danemarca cintecul e frumos. Si mi-a placut de Cezar cum cinta.
Comentariile cu ''dracula is back'' sunt nasoale rau. si moldova chiar a fost original, prin faza aia cu rochia si au si o melodie extraordinara. totusi sper sa castige norvegia )))
Eu tin cu norvegia, finlanda, Germania, Bulgaria, Grecia si pe the voice cezar, de la noi deaicisa. pentru ca imi plac melodiile si sunt patrioata
Pai e cam logic ca pe al nostru. si altii sunt foarte buni dar m-as bucura daca am castiga si noi ceva. sigur cel putin in top 5 o sa fim. Mult succes Cezar Ouatu!