| AlexSadik a întrebat:

Pe cine urati cel mai tare de pe planeta asta si dc? astept raspunsuri, cel mai invelsunat si mai suparat primeste funda (este votat negativismul asa ca dati tot ce puteti )

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Pe fostii colegi de scoala care mi-au facut zile fripte, dar o sa arda in Iad ca o sa ma rog eu lu' satana, pe fostul' dirig de mate care ne-a predat aceiasi lectie de 5 ori si ne asculta din altele 5, pe profa de chimie care mi-a dat 1 pentru ca am fost singura care nu avea gura mare in clasa, cainele din vecini ca sare intotdeauna pe mine, copii care habar nu au ce e iubirea dar spun ca se iubesc (chiar daca se cunosc doar de 1 saptamana)... Ar mai fi multe. Mersi ca mi-ai dat ocazia sa ma relaxez laughing

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Doar pe mine.Sunt in acelasi timp cel mai inversunat dusman si cel mai bun prieten.Aceasta dualitate ma face sa ma incrunt. E singurul lucru care ma enerveaza. E ca si cum as avea 2 tipi la mine in cap care se cearta si eu trebuie sa ii asist si sa ii dau dreptate doar unuia singur

| Libelle a răspuns:

De urat nu are sens sa urasc pe nimeni
numa ca nu suport prezenta anumitor persoane
de exemplu imi fac sila mosii de 50-60 de ani care se dau la pustoaice de 15 ani.
chiar azi am patit o faza de genul asta.
sau cocalarii.detestabili,sincer.

| Georgiana2905 a răspuns:

Nu urasc pe nimeni. Uite ce suflet mare am! Ma consider o persoana buna, care intele tot, chiar si unele greseli care pentru altii reprezinta punctul final. In acelasi timp urasc acele persoane care nu vad gravitatea problemelor lor ci ma comenteaza si ma critica. pentru o viata frumoasa eviata-ti sentimentul numit ura. la ce bun?

| Ctrl a răspuns:

Il urasc pe bocnot worthy de ce?! 75% din stirile de la tv sunt numai cu el. rolling eyes Urasc pethinking Un prost din scoala care imi cere mereu sa ii aduc cercei sa si-i puna in urechi.laughing Colegul de banca. De ce? E cu mine in banca din aIIIaaa x(Ciorile. Fac galagie si se c*** pe masinaa no talkinglaughing
Da, si uuurasc cel mai muult pe un prrost si idiot si tampiittangry din scola care strica dupa mine bubufrustrated, si chestia asta e naspa, super naspaaaaaaaax(Il omor, il strivesc, pnm!waiting

| Revolt666 a răspuns:

Inna, lady gaga, cocalarii si aia pe care ii urasc

| dede070707 a răspuns:

O urasc pe profa de mate din adancul inimii, e asa de tampita frate straight face vede ca nu stii si te scoate la. tabla laughing tampita rau, cu temele ei cu tot! Cacat cu fata... straight face

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. profesorii laughing [ ar fi misto sa avem roboti care sa ne introduca cunostinte in cap cu cable] laughing
2. basescu si booc'
3. cei cruzi cu animalele.
4. unii colegi raised eyebrows
5. cocalarii straight face
6. sexy braileanca si simona senzual
7. monica columbeanuu
etc.[multe sunt vedetele "mari"ale romanieihappy!]