Nu trebuie sa urasti, ci sa iubesti pe cel pe care il consideri un om rau/prost/incult/ipocrit/etc.
Nu e bine sa urasti.Iti faci rau numai tie.
Pe mos craciu, deoarece nu mi-a adus iphone de craciun...Nu,glumeam eu sincer uras vecinii din bloc deoarece niciodata nu pot asculta muzica sa stau in propria mea parcare si multe altele.
Îi urăsc pe oamenii proşti, hoţi, mafioţi, corupţi, mincinoşi, prefăcuţi, lăudăroşi, manipulaţi. Motivele ar fi prea multe şi n-am atâta răbdare ca să le enumăr.
Cred ca, de fapt, ii scârbesti, nu-i urăsti. Ori, sa le porti o ura asa mare?
M-am exprimat eu greşit. Am vrut să spun că nu vreau să am prin preajma mea, sau să am de-a face cu genurile acelea de oameni, nu că urăsc fiecare om ce se încadrează în vreo categorie din cele enumerate de mine. Îi dispreţuiesc doar.
Ce ţi-au făcut de-i urăşti?
Cred că am scris mai sus totul.
Pai, am in camera un tantar fir'ar mama lui a dracu' ca daca il prind ii scot capul si il prajesc pe gratar. Ma pisca seara de seara nemernicul. Am pierdut o gramada de sange din cauza lui, mama lui de urat. Cand il prin il oparesc in cazanu' lu' bunicul. Il urasc de moarte.
Pff... pe cea in care puteam avea incredere totala... Deoarece m-a tradat si a profitat mereu de mine /!