anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe cine uriti cel mai tare de pe site-ul asta?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Pe BRO!waiting
Din 2 motive motivate motivationale:
-nu mai da fundite la kg dupa ce i-am facut reclama si i-am trimis pe toti fundosii la el
-nu mai face expertii free ci pe datorie

26 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu ești luat de urechi?
Ia vezi!
Pa, pa.

| Elena1234456 a răspuns:

Pe minehee hee pentru ca uneori nu ma pot abtine si sunt cam rautacioasa big grin.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ura nu face bine nimanui, nici macar celui care uraste, asa ca nu urasc pe nimeni.
In schimb sunt foarte dezamagit de cei care pun intrebari numai ca sa se afle in treaba, total indecente, cei care cersesc referate si teme, cei care dau raspunsuri pe langa intrebare ori spun "nu stiu" etc.
Sunt de parere ca ar fi nevoie ca toti sa avem mai mult bun simt si buna credinta si sa ne calauzim dupa zicala "Ce tie nu-ti place, altuia nu face".
S-auzim numai de bine!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Pe Hannah Mortala şi Justin Piper

mariana
| mariana a răspuns:

Eu nu urasc pe nimeni, nici in viata reala nici in cea virtuala, cum este aceasta, cred ca este consum gratuit de energie si mai are si efectul de a se intoarce impotriva celui ce uraste, asa ca sunt neutra la acest capitol.
Poti sa urasti, daca asa iti este firea dar cu siguranta ca, ura nu te va face fericit, atunci ce rost are. Prin ura ta, nu-i faci rau celui pe care-l urasti, dar cu siguranta tie iti faci rau, incarcandu-te cu energie negativa.
Mergeti pe un alt precept de viata, acela de a fi bun si de a lasa pe toata lumea sa traiasca si oricum, "fiecare pasare pe limba ei piere", asa ca cei rai, tot ajung sa-si bage un autogol cumva, fara a fi "ajutati" si de altii.
Un gand bun si multa sanatate la toti, fie ca ma acceptati, fie ca va sunt incomoda, fie ca ma urati, eu ma simt bine pe acest site si voi continua sa navighez si in continuare, asa cum fac toti userii TPU.

| OanaG a răspuns:

Daca te referi la utilizator...pai unele persoane care se cred inteligente si dau raspunsuri cat 2 pagini de A4 laughing

Nu dau nume, ca poate nu voi mai fi pe site laughing

| Unique a răspuns:

Pe xbaby

| JustMeFlory a răspuns:

Pe tine vampiroiule!laughing glumesc, nu am treaba cu nimeni pe aici.am doar cativa amicihappy Imi ajunge!happy

| gabryel a răspuns:

pisica agent secret trebuia sa mai continiui... "da raspunsuri folositoare" si ii critica pe unii, de ar fi in stare sa ii omoare mai ales pe cei care asculta manele. Am patit-o de multe ori si stiu cum e, daca pun o intrebare legata de manele, imediat apar si criticile si sunt facut incult si chestii din astea, asa ca sunt satul.

| gabryel a răspuns:

Eram sigur 100% ca iar primesc stupid, pai normal cum spun ceva de manele iau stupid, ma voi schimba de azi incolo pentru ca nuprea am fost ajutat de nimeni pe site si mai mult critici am primit decat ajutor, de azi incolo veti vedea un nou gabryel mult mai antipatic decat pana acum, eu v-am ajutat si iata ce primesc numai stupid si 1-2 raspunsuri la fiecare intrebare de-a mea.Va multumesc cu respectul pe care il meritati...

| gabryel a răspuns:

Chiar ma mir ca nu sa gasit vreun rock-er sa spuna ca ma uraste dar va voi da eu motive sa ma urati rock-erilor, to hell with rockers.

| DonGiovanni a răspuns:

Pe cei care folosesc fata astahee hee... imi dai fundita... glumeam laughing

| Fifylici a răspuns:

Pe @ vally
shhh poate ma spune cineva:-s

| Anda_5509 a răspuns:

Pe cei care cersesc fundita!

| AndutzaAndu a răspuns:

Pe Dan Senzaţionescus. Face senzaţii.

| AndutzaAndu a răspuns:

Pe Dan Senzaţionescu. Face senzaţii.

| georgiana_5779 a răspuns:

Idem pisica agent secret

| w1NNNd a răspuns:

Pai joder pe nimeni ...doar pe mine laughing

| Lawrence a răspuns:

Pe nimeni.

| maya_7683 a răspuns:

Urasc, ca nu pot sa urasc, ca de as putea... as uri pe cineva...asa ca, iubesc pe toata lumea.happy
No, daca am zis, am zis:-p

| bbe a răspuns:

Pe nimenilaughing
ce trebuie am eu cu ceilaltsi:S
laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu urasc pe nimeni pentru ca nu am de ce! Fiecare utilizator se implica dupa puterile sale pe acest site si da raspunsuri folositoare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai de ce, funditele sint acolo sa fie oferitebatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe Hana Munteanca? Aaaaa... si eu o urasc pe Hana Munteancahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu primesc stupide la greu. No problemo, n-au decit sa dea cu stupide, de asta nu mai pot euhee hee

Întrebări similare