Da` chiar are dreptate @Tepes...Chiar dinainte revolutie, in afara de Nastase, toti presedintii au avut numele terminat in "escu". Ceausescu, Constantinescu, Iliescu, Basescu...Si acum sunt doi candidati:Oprescu si Antonescu.
Eu am votat, dar daca iti spun cu cine am votat, o sa primesc o gramada de stupizi, asadar ''votul este secret''.
Eu l-as vota pe Basescu. Omul acesta a inceput sa faca niste reforme si, cine stie, poate va imbunatati situatia tarii macar cu 1%.
Am sub 18 ani, deci nu pot vota. Dar daca as putea, l-as vota pe Basescu.De ce? Nu stiu.asa vreau.
by daii
Ma gande-am sa votez cu becali dar poate o sa bage legea aia ca cei de la bloc pot tine un animal (o oaie)Acuma serios cu nimeni ca toti is mincinosi.Decat sa votez si dupa sa imi para rau ca dc l-am votat ca nu face nimic mai bine stau acasa.
Eu as fi votat cu Vadim Tudor(banuiesc), nsht mi se pare cel mai corect. Dar acum depinde fiecare
Eu n-am inca drept la vot, ca`s minora. Si chiar daca as avea, nu m-as duce. K tot varza aia e! Se aliaza unii cu altii, etc.
Nu pot dar daca asi putea nu m-asi duce la vot pentu ca nu ai cu cine sa votezi.toti vor acelasi lucru.asa ca.pana
AT întreabă:
Barbiiie95 întreabă:
anonim_4396 întreabă: