| Lavinia20 a întrebat:

Pe disney channel canta o fata (miruna Oprea) si un baiat(Noni) o melodie in romana
Intrebarea mea e daca Noni este acelasi baiat care acum cativa ani era sarac si a mers sa faca reclama la branza topitia, si alte produse?
Si miruna oprea este prezentoaarea de la mamaia copiilor 2010 cumva?thinking

Răspuns Câştigător
| CosteaVlad a răspuns:

Noni Răzvan-Ene e băieţelul ăla care făcea prin 1997 reclamă la Silvana, iar în 2002-2004 la Hochland. Da nu pentru că era sărac :D. În 2004 a reprezentat România la eurovision junior şi a luat locul 4 dacă ţin eu bine minte. Îi găseşti aici toată biografia: http://noniene.hi5.com
Miruna Oprea ştiu că e fetiţa aia care cânta odată melodia aia cu "nu mi-e frică de bau-bau". :)

18 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Lavinia20 explică:

Nu cred ca etse fetita aia pentru c este ult mai mare. are in jur de 16-17 ani aceasta fata

| OnTheTop a răspuns:

Noni nu e sarac :-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miruna Oprea are 15 ani si nu ea a prezentat mamaia copiilor ci alexandra ruge din oradea...nici macar nu seamana prea bine plus ca ruge o intrece cu mult ca si calitati vocale pe miruna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noni este iubitul meu va rog sava tineti gurile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miruna Oprea a acastigat anul trecut un concurs la Disney Channel laughing...Nu mai ti minte? Cantau mai multi concurenti piese din Hannah Montana happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miruna are 15 ani si din onesti de acolo sunt si eu si noni nu cred ca era sarac intrecut big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e adevarat tot ce ai zis credlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noni nu era sarac in trecut si nu este nici acumlaughing) vrei cu adevarat talent//? anul asta a prezentat cu ruge, mamaia copiilor si denisa trofin...frate! aia da prezentatoare si voce si tott!oh go on ce ruge? cu miruna oprea?laughing)) da dalaughing) ala copil si talent si fara pilestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noni nu era sarac in trecut si nu este nici acumlaughing) vrei cu adevarat talent//? anul asta a prezentat cu ruge,mamaia copiilor si denisa trofin...frate! aia da prezentatoare si voce si tott!oh go on ce ruge? cu miruna oprea?laughing)) da dalaughing) ala copil si talent si fara pilestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noni nu era sarac. Facea reclama la branza topita ca probabil castgase un casting pentru reclame. Asa este denisa trofin a prezentat mamaia copiilor 2010 si este cu adevarat f talentata si frumoasa.in plus mai are si voce buna.Nu are pile nu are bani totul a facut prin munca. Intradevar recunosc este f buna. O cunosc de la televizor si imi place f mult de ea. Felicitari pentru tot ce a facut pana acum si mult succes in continuare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ie asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da asa e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu...eu s vrea id lui andrei serban de la mamaia copiilor...care il are id sa ma contacteze la id s_brenda97

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daa si Miruna Oprea a castigat la serialul Hannah Montana a cantat tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dc nu-i intrebi pe ei?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noni nu era sarac pentru cultura ta generala. el si miruna sunt f talentati asa ca nu mai nascociti voi invidiosii khstii despre cei care au avut norocul sa fie cineva bv lor