Pfff ))
Asa....deci eu trezesc in timpul scolii cam pe la 8-9 si mai rar 10, rar ma gasesti sa fac niste teme, din cauza transferarii la alta scoala, iar eu n-am toate manualele, inainte sa plec la scoala mai stau la calculator pana cand trebuie sa plec la scoala (de luni pana joi incep orele la 13 si vineri la 12), cand vin de la scoala, again, stau pana la ora 23 pe pc in timpul scolii, eu sunt obisnuita sa invat in clasa, dar invat si acasa La tv nu m-am mai uitat demult In weekend stau la pc de dimineata pana seara Dar ma mai duc si pe la magazin ca sa mai fac miscare, anyway, eu merg 1 km pe drum ca sa ajung la scoala Eu stau cu bunicii nu cu parintii, dar amandoi tip la mine ca sa inchid calculatorul
La scoala am note destul de mari (nu-mi place sa ma laud )
Am abia 13 ani.
Nu stiu tu frate dar eu am 14 ani jumate si ma lasa sa stau si toata noaptea daca vreau.
Pai vezi tu, fiecare e obisnuit cu modul lui de culcare si trezire. Cand eram mai mica si pe mine ma puneau parintii in pat pe la 10 jumate-11, deoarece organismul trebuie sa se odihneasca iar acestea sunt orele recomandate in care te odihnesti cel mai bine.
Infine eu am aproape 16 ani, deci iti dai seama ca parintii nu imi impun nici o ora de culcare, cate ore sa stau la calculator sau televizor. Iar in timpul scolii la fel, ii arat tatalui meu ca iau note bune chiar daca stau o zi intreaga la calculator, pentru ca imi fac temele iar dupa am scapat, am timpul meu liber. In unele seri ma mai certa si pe mine daca intrec masura, asta insemnand sa stau la calculator pana pe la 2-3 dimineata.
So, arata.i mamei tale ca nu esti disperat dupa calculator sau televizor, in timpul scolii fa.ti temele cum ajungi acasa, dupa mai iesi pe afara si relaxeaza.te la televizor.
Bafta. Pa pa.:*
Stiu ca tu zici ca la 16 ani ca te lasa parintii sa te culci la ce ora vrei dar mie mami mi-a zis ca nu o sa ma lase sa ma culc la ce ora vreau si ca sa nu imi inchipui varsta de 18 ani ca pe un punct fix dupa care pot sa stau cat vreau la calc pot sa ma culc la cat vreau sa mananc ce am chef etc. ca cica nu ma lasa daca vreau sa ramana cu mine in casa si e cam greu sa stau fara ea dar tot nu prea vrea sa ma lase si cica eu cand o sa fiu mare chiar daca ea are venituri mari(chiar f mari) o sa ma puna sa lucrez cica nu vrea sa creasca un parazit deci e... oribil
Stai linistit e normal ca mama ta sa nu aiba atat de multa incredere in tine si sa nu te lase singur. Dar vei vedea cand o sa cresti mai mare si o sa ai si tu 14-15 ani lucrurile se vor schimba, o sa te lase sa dormi si fara bunica ta, te va lasa mai mult la calculator/televizor si asa mai departe.
Bafta si pa pa!:*
Eu cand eram de varsta ta ma culcam la 22, acum am 17 si ma culc la 00 01 02 03...
Eu am 15 ani si ma culc pe 2 noaptea am un program flexibil
Pai si eu am 12 ani jumatate(la fel ca tine)si seara la 20:30 ma uit la filme, emisiuni pana la ora 22:00, 22:30, si apoi ma cul si ma trezesc dimineata la 7 in timpul saptamanii(scoala, uh), iar in week-and la ora 8.Cat despre calculator, parintii ma lasa sa stau2-3 ore dupa ce imi fac temele(daca nu chiar mai putin). Sper ca te-am ajutat.
Pai eu am 12 ani ca tine si ma culc la 12:30-1 si la comp ai mei ma lasa 3 ore dar stau vreo 6 ca ei nu-s acasa
Eu am 17 ani la 12 ani stateam pana la doua daca voiam ai mei ma lasau sa fac ce vreau puteam sta la calculator pana la 1 jumate dar daca luam sub 5 nu mai imi cumpara tot ce vreau
Deci nu te lasa sa dormi fata bunica ta? oribil...eu stau cat vreau si ma lasa la calculator cat vreau dar cu exeptia sa imi fac temele