Ce bine de voi ca ninge si e zapada.La mine [Constanta] a nins frumos acum cateva zile si s-a asezat zapada pe jos, dar azi a plouat putin si s-a cam topit, dar nu chiar toata.Si a fost lapozita in dupa-amiaza asta si pe jos e gheata ca de abia poti sa mergi.Nasol iarna aici ca e aerul sarat de la mare si bate mereu vantul si e cel mai cald din tara...astfel ca la noi mai rar zapada.Chiar daca sunt precipitatii, de multe ori incepe sa ploua pentru ca e prea cald ca sa ninga.Cam intre 4 grade cu plus si din cand in cand au fost -4... Vreau sa ninga si la mineeeeee!:-
Huuuu`... juma` de metru ...si e un frig, de-ti clantane dintii-n gura.
Vreau Varaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Ninge foarte tare acum. :X
Acuma am ajuns acasa de la sanie. Deci e multa zapada. :X:X
Da este multa zapada alba si pufoasa!:X:X: nu numai nige insa de dimineata a fulguit putin
Bucuresti
E destula zapada la mine.
Chiar acum am venit de afara... dupa o bataie luuunga cu zapada... abia imi mai simteam degetele de la maini! :p
Jud. Dambovita
Eu sunt din Cluj si avem zapada muuulta; ieri am fost la schi si cu sacul pe partie
Nu mai ninge, a nins zile la rand, zici ca tot orasul e dat prin frisca. dar e si frigg VALCEA.
La mine ninge de vreo 2 ore si nu prea da semne ca ar vrea sa se opreasca este destula zapada pentru toata lumea [calarasi]
La mine a inceput aseara in jurul orei 20:00 s`a oprit de dimineata vre`o 2 ore si apoi a inceput din nou!
Este foarte frumos, ca`n basme! De cand m`am nascut nu am mai vazut in zona mea atata zapada (stau in langa Timisoara), stau si la sat, unde nu sunt chiar atatea masini si zapada se pastreaza necalcata. Foarte foarte frumos!
Oltean_Andrei_1990 întreabă: