| RoxyGrG a întrebat:

Pe lady popular atunci la mister cand castigi de ex 2 zile extinse la premiumul tau ce inseamna big grin mersi mult :X

Răspuns Câştigător
| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Inseamna ca poti s ao pui sa faca 3 activitati (adica poti pune sa mearga la bibloteca, munca etc) timp de 2 zile ai posibilitatea sa o pui sa faca 3 activitati in continu. Sper ca te-am ajutat.Bafta

3 răspunsuri:
| Catafu a răspuns:

Inseamna ca poti sa o pui pe lay la 3 activitati sa doarma sa munceasca si sa faca baie. daca nu ai premium nu te lasa decat o activitate sa pui ...si la obiectele de mancare ai mai mult loc daca ai premium adica poti sa cumperi mai multe produse decata daca nu ai. sper ca te-am ajutat

| dianamariana2001 a răspuns:

Buna.
insemna ca timp de 2 zile poti sa faci 3 activitati in loc de 1, poti sa ai in cosut de cumparaturi de la supermarket 20 de produse, nu 5.Si poti sa vorbesti cum vrei, fara sa ai riscul sa fii banata!

| Pustoaica96 a răspuns:

Pe lady popular ar fi bine sa nu mai intri daca tii la calculatorul tau.Crede-ma site-ul ala da pe afara de virusi stiu din propria experienta cand din cauza jocului aluia am ramas fara calculator 1 luna din cauza k l-am virusat si nu putea nimeni sa-i faca nimic a trebuie sa reinstalez nu stiu ce