Mai incerci. dai la statistici si jos scrie statistici flirt. j iti scrie la a kaata incercare te desparte. funda?
Pai, trebuie sa ai fericire, setea, foamea, igiena si greutate trebuie sa le ai mici.
Acolo sus unde arata kg domnisoarei, foame, sete este fericire da click pe capul vesel si acolo este rupe relatia cu iubitul Funda?
Pai in primul rand incearca sa ai la igiena si energie cat mai putin si asa o sa te desparti
Daca încerci 14 zile la rand in a 14-a reusesti... scrie la regulile de joc și la statistici
Pai in 14 zile o sa te desparti sigur de el
incearca zilnic timp de 14 zile si sigur ai sa reusesti
Mai nu te mai panica timp de 14 saptamani trebuie sa incerci si pana la urma te desparti
Nu te paniica nu iti fa griji asa am patit si eu...credeam ca nu mai trec la nivelul 6...incearca in fiecare zi. ca pana la urma reusesti, mie mi-au trebuit 2 saptamani. ii super jocu. il ador. sper ca ti-am fost de ajutor
Amk aflat eu cum sa te desparti de iubit. Scrie la statistici ca in incerrcarea a 14 o sa reusesti 100%
Cauta la ajutor si acolo scrie in stanga flirt despartire si sunt mai multe criterii
Deci te duci in oras si apesi pe Disco si dupa scrie acolo jos desparte-te de iubit si gata.
Funda?
=.` Vei putea sa te desparti de el GARANTAT din incercarea 14. Nu te panica. Este ceva ce tutror ni se intampla
Cand te desparti de iubit, cele 6 criterii sunt verificate.
Urmatoarele valori sunt considerate normale:
Fericirea - 90 sau mai putin
Setea- 20
Foamea - 20
Igiena- 70
Greutatea – +/- 4 kg fata de greutatea ideeala a Domnisoarei 53 SAU 61 KG
Pretul total al hainelor si al accesoriilor - peste 15 dollars.
Daca ai satisfacut 3 sau mai putine din aceste nevoie ai 25% sa te desparti de iubit, pentru 4 sansa este de 33%, iar daca leai completat pe toate ai 50% sansa.
sper ca te-am ajutat:*:*
In incercarea 14 sigur reusesti, doar incerca in fiecare zi. Daca nici asa nu merge intra pe forum(te inregistrezi) si spune-le problema.
Pai pe mine ma durat aproape o saptamana ca sa ma despart dar pana la urma am fcaut o
Nu te speria asa mi s-a intamplatsi mie din a 14 incercare a mers la mine
Yeep asta i greu...doar ca poti sa sai spui ca ai iubita,,,, ca ai incercat si nu iti merge fb cu barbatii ha ha...
Daca ai -la toate ai cele mai multe sanse asa ca stai 3 zile si apoi o sa vezi iti arata cu minus acum nu stiu ce o sa arate la tine eu asa am facut mi-a aratat -60% la toate si m-am despartit dupa poti sa iti faci altul.
Ar trebui sa fie nefericita sau sa-i fie sete si foame, sa fie murdara, ca sa te ajut si in alte probleme in joc da la ajutor sus. Funda?
Incearca de cel putin 12 ori si vei reusi sau incearca fix de 14 sigur vei reusi
bafta
Pai in primul rand trebuie sa te uiti la statisticile mele. dupa vezi de cate ori te-ai despartit de prietenul tau. si la urma trebuie sa ai rabdare sa te desparti de el i fiecare zi pana iti zice ca ai incercat sa zicem 12 din 14 incercari de a te desparti de el. inseamna ca trebuie sa te mai desparti de 2 ori. dar trebuie sa te desparti o data pe zi.
Uite jtiic e trebuie sa faci as o dezbraci de haine si functioneaza... funda)
Eu cand vreau sa ma despart de iubit de pe lady ma duc in oras la disco si dau acolo unde scrie DESPARTE-TE. Incearca si uh asa.