| krristy a întrebat:

Pe Messenger nu is "timid" vorbesc intr-una aproape tot dar cand sunt fata in fata atunci nu am cuvinte daca stiti ceva sfaturi ajutati-ma va rog! sad -

3 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa lasi timididatea si sa ai mai multa incredere inn tine! Nu prea te poate nimeni ajuta, totul depinde numai de tine.Incerca sa cunosti mai bine persoana cu care interactionezi, asa vei gasi mult mai usor un subiect de discutie.

| WhatMeanLove a răspuns:

-pur si simplu nu ai de ce sa fii timid, spre exemplu, stiu si eu un baiat timid,(stefan)nu a avut vreodata o prietena, cred ca nu vrei sa-ajungi ca el
-singura cale e sa-i vorbesti clar si raspicat, fetelor le plac baietii siguri pe ei(si eu sunt fata, sa stii)

| IgoToHellForThis a răspuns:

Pai totul pleaca din tine big grin, fi increzator lasa temerile in spate spune ce simti si ce vrei sa zici.Nu mai sta asa de mult pe mess, du-te si comunica in viata reala, asa te vei obisnuii mai bine cu comunicatul.Nu e bine sa fii timid! Daca nu te bagi tu in seama nu te baga nimeni! Be you, Be strong, Be confident.Imagineazati ca esti pe mess si nu fata in fata cu acea persoana si spune-i ce vrei sa ii spui. :] Daca invingi o data aceasta frica nu se mai intoarce.Crede-ma asa am fost si eu, nu vorbeam de loc dar cand m-am apucat sa vorbesc nu a mai putut nimeni sa ma opreasca.Noroc!:'] :3