| Mony a întrebat:

Pe mine nu ma place nimeni... pentru ca am ochelari si nu sunt ff inalta...etc
oare asta este problema?

Răspuns Câştigător
| MADALINAAAA a răspuns:

Scapa de complexe. ce daca a ochelari? nu esti tot o fata normala? cine te te place, te place asa cum esti.si de inalta///si eu sunt, chiar foarte.si nu mai vad asta o problema.mai tarziu vei vedea ca inaltimea iti ofera foarte multe beneficii...va veni si timpul tau, sa te placa si pe tine cineva, nu e timpul pierdut.totul vine cand te astepti mai putin!

16 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, ce daca ai ochelari, multe fete cu okelari sunt foarte dulci, frumoase si atragatoare, si ce daca nu esti foarte inalta, nu e un defect, pentru ca inaltimea nu cred ca infuienteaza relatiile cu baietii, accepta-te asa cum esti si nu fi trista, ai sa vezi ca vei intalni curand pe cineva care sa te iubeasca asa cum esti...

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sa nu crezi asta si fiica mea poarta ochelari are 1, 60 m si 50 kg, dar e o fire sociabila, glumeata si nu duce lipsa de prieteni.

Janina
| Janina a răspuns:

Si eu port ochelari si am doar 1, 60 si ma pot lauda ca am foarte mare noroc la acest capitol tongue

fi sociabila si naturala... zambeste mult si traieste viata, lasa-i naiba de ochelari big grin eu m-am obisnuit atat de tare cu ei incat mi se pare ca deja sunt o parte din mine big grin

| lavynika a răspuns:

Buna...nu cared k ochelarii sunt o problema.de latfel nici inlatzimea...zambeste,iubeste-te si fi sig p tine... cei din jur o sa vada schimbarea:p... t pop si succes:*

| Encore a răspuns:

SI prietena mea are ochelari si este la fel de draguta, iar k esti inalta nu cred ca este o problema...

| putzulica a răspuns:

nu cred ca e din cauza ochelarilor... si nici marimi! eu sunt baiat si stiu. poate nu te comporti cum trebuie... sau i bagi prea des in seama si s-au plictisit ca nu faci glume bune. sau... asa ceva! sa te sfatuisesc ce sa faci! nu mai fa glume proaste in caz de faci... si stai asa singura fara sa i bagi in seama! ai macar o prietena buna? daca nu, e gravsad

| Mony explică:

Multumesc de sfaturi:*

| Ioana :x a răspuns:

Nu este aceasta problema si eu sunt inalta si port ochelari am 13 ani si cel mai dragut baiat ma place deci nu este aceasta problema sub nici o forma happy poate ca acum nu este momentul daca te referi ca nu te place nimeni si te referi la prietene asta este o alta discutie. Succes!

| adika a răspuns:

Ai incredere in tine! e cel mai important! si nu o sa ramai singura... uite aici un articol ce te poate ajuta:
http://www.exposhop.ro/....../index.cgi

| DanDannn_9120 a răspuns:

De unde sti ca nu te place nimeni?winkingeu am aceeasi problema dar, totusi... tu esti simpatica! iti sta bine oricum, cu ochelari sau fara...nu asta conteaza.ai mai multa incredere in tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am ochelari. Ce ma fac? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce daca nu esti inalta si porti ochelari, conteaza cum esti ca om, cum esti la suflet. Poate ca acei oameni care te judeca pentru asta nu merita sa-ti fie prieteni. Ai nevoie de astfel de prieteni? Eu nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ai ochelari sau sa fi scund nu este un defect...ai radare si ai sa vezi ca iti va veni si tie randul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap cum ai vrut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza ca ai ochelari o sa gasesti pe cineva care te va place exact asa cum esti

| Zazy a răspuns:

Oh buna! Stai linistita, esti perfect normala. Ce daca porti ochelari? Mie sincer, imi plac mult fetele cu ochelari, mi se par mult mai atragatoare si mult mai finute. Si totusi sunt fata. Si eu port ochelari de vreo 3 ani. Am crezut ca sunt mult mai urata, dar din contra, lumea imi spunea ca sunt foarte frumoasa cu ochelari. Si am incercat sa-i dau jos, dar imi statea foarte urat. Acum depinde...dar eu asa am vazut. Si de cand port ochelari, majoritatea baietilor ma plac, cel putin asa am observat eu. Fi increzatoare. De unde stii ca nu te place nimeni? Ah, daca nu te placi tu, asta e alta problema. Tu esti obisnuita cu insusirile tale si poate te crezi urata, dar crede-ma ca in ochii altei persoane, esti cea mai frumoasa. In legatura cu inaltimea, cateodata e bine sa fi scunda. Majoritatea tipilor prefera fetele inalte, dar asta nu se aplica si la altii. Eu sper ca te-am ajutat! :* Apropo...nu uita, esti frumoasa si accepta-te pe tine. Si nu conteaza numai aspectul, ci si comportamentul.