| emma_7432 a întrebat:

Pe o scara de la 1 la 10, ce nota ia-ti da vietii voastre? love strucklove struck

13 răspunsuri:
| herbalist a răspuns:

Deocamdata as da un 7laughing

| oollyyoo a răspuns:

Vietii mele ii dau nota 10...deoarece am tot ce vreau si tot ce imi doresc happy

| AdDa1502 a răspuns:

8

| misumisu a răspuns:

Mai mult de 1 ca m-am nascut adica 2
Mai mult de 2 pentru ca am continuat sa traiesc adica 3
Mai mult de 3 pentru ca am parinti adica 4
Mai mult de 4 pentru ca ma desprind de o viata monotona adica 5
Mai mult de 5 pentru ca incep sa ma realizez adica 6
Mai mult de 6 pentru ca iubesc adica 7
Mai mult de 7 pentru ca voi fi iubit adica 8
Mai mult de 8 pentru multe altele adica 9
Mai mult de 9 pentru ca am viitorul de partea mea adica 10
Mai mult de 10 pentru ca se poate 11, 12, 13...

| GumzZz a răspuns:

10 pentru ca merita so traiesti din plin :X

| dadaye a răspuns:

Cred ca un 9, deoarece imi mai lipsesc doar o masina de teren, un iaht, o vila cu piscina, ...eh, cateva chestii minore, dar in rest sunt multumit happy
Viata este alcatuita din 10% neprevazut si 90%, raspunsul fiecaruia la acel neprevazut happy

| TheAnswerMan a răspuns:

nota 1 ca m-am nascut.2 ca am prieteni.3 ca am un PC. 4 ca am o casa unde sa dorm.5 ca am ce manca.6 ca am cu ce sa ma imbrac.7 ca merg la scoala.8 ca iubesc.9 ca am pe cine sa ma bazez in vremuri de nekaz si 10 ca am o familie.happy FUNDA daca esti de acord mitchie happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.Aş da un 9, pentru că nu prea am tot ce îmi doresc.
Aş vrea o chitară, un aparat Nikon, să am PRIETENI ADEVĂRAŢI... şi cam atât... Mă rog. Pa, pa.

| shtephie a răspuns:

I-as un 9.50 deocamdata :X Sunt multumita de viata mea si sunt in curs de realizare happy

| Noname_4058 a răspuns:

Hai nici 7, dar nici 9, ci 8 love struckkiss:d

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Acuma depinde ce varsta ai?
Daca ai sub 18 ani te gandesti la lucruri care iti lipsesc cum ar fi un laptop, o camera foto, un iphone etc...
Daca ai peste 25 ani de ani te gandesti la o masina, o casa, un loc stabil de munca si bine platit...

Eu per ansamblu mi-as da un 8 si asta nu pentru ca mi lipseste ceva ci pentru ca as vrea mai mult.

Mi se pare absurd sa-ti dai nota maxima pentru ca intotdeauna o sa vrei ceva ce nu ai... ( sanatate, banii, iubire, "o modela" de la victori'a secrets.)

| elizabeth a răspuns:

5,5

| DaaNNuuTzz a răspuns:

0.momentan