Nu pot sa dau o nota, sau o valoare, dar pot sa iti zic ca anul acesta vei face mai multa geometrie in spatiu, mie mi-a placut extrem de mult. O sa ai de invatat doar formule si daca le sti pe alea nici treaba nu ai. La algebra nu stiu ce sa zic, pentru ca mie sincer chiar nu prea mi-a placut. Insa mi-a placut ca in loc de funda ai zis papion Parca imi place mai mult denumirea asta . Eu in clasa a 8a inainte de tezele nationale, pentru ca eu am dat teze, am facut cateva ore de meditatii la mate si am luat o nota chiar foarte mare, nici nu ma asteptam. Bafta de pe acum!
Nu trebuie sa te sperii. Avand in vedere ca urmeaza sa dai examene, vei repeta in mare parte materia din 5-7. Vei invata in plus functiile si vei pune ceva mai mult acent pe geometrie, aici vei face geometria in spatiu. Dar este destul de usor, totul este ca tu sa te ti de carte
Ca sa dau o nota, as spune 7-8.
Bafta la examene!
Algebra, mie una, mi s-a părut uşoară şi i-aş da un 9.50 - 10. Dar geometria mi-a zgâriat creierii la propriu în primul semestru. I-aş da un 7. În rest a fost uşor. Baftă!
Matematica de clasa a 8-a, este un fel de "urmatorulu nivel" a celei de a 7-a, sigur ca este mai grea, dar tu o poti face sa iti para mai usoara daca aprofundezi acum in facanta materia de a7-a ca sa ai bine fixate notiunile.De pregatit, meditatii la greu, toceala pe acasa.things like that, e greut, dar trece . funda?:*