| taniushka a întrebat:

Pe parcursul a kitiva ani am avut mai multe prietene asa mai apropiate
dar pina la urma toate ma tradeaza si numai profita de mine pentru ca invat bine
c pot sa fac? vreau si eu o prietena apropiata cu care sa-mi pot imparti bucuriile necazurile, cu care sa pot iesi in oras sa ma distrez...
s fim ca doua surori
pentru ca nu prea imi plac prieteniile intre un grup de fete de 3-4-5 si mai multe, pentru ca in asa cazuri mereu sunt probleme, certuri, intrigi si mai ales invidie si fatarnicie

Răspuns Câştigător
| DreamingAloud a răspuns:

Sa stii ca si eu imi doresc acelasi lucru. Ai dreptate si noi eram 4 ''prietene'' si de cateori ne intalneam nu era data sa nu ne certam si in special aveau ceva cu mine mereu ma vorbeau de rau ma barfeau. Acum am mai crescut si cu timpul m-am indepartat de fiecare... am ramas prietena cu una dintre ele dar nu sunt atat de increzatoare in prietenia noastra... simt ca daca cineva ar obliga-o sa spuna secrete despre mine ar marturisi din prima. Si simt nevoia sa ma mut la alta scoala sa cunosc persoane pe care nu le-am mai intalnit inainte sa incep de la zero. Oricum nu te grabi sa iti gasesti o prietena acum, o vei descoperii cu timpul cand iti vei da seama ca ai nevoie cu adevarat de ajutor si atunci vei vedea cine va ramane alaturi de tine si te va sprijini. Acum prietenele mele sunt mai mari cu vreo 10 ani iar multe persoane imi spun ca trebuie sa stau cu cineva de varsta mea dar eu le simt mai apropiate de mine, ele gandesc mai matur si nu exista invidie intre noi.
P.s: Nu iti ajunge o viata ca sa cunosti indestul o persoana. Viata e plina de surprize si trebuie sa o acceptam si cu bune si cu rele, dar acele rele din partea prietenilor sa fie facute involuntar, gandindu-se doar la binele tau!

1 răspuns:
| DianaIonita a răspuns:

Incearca sa gasesti o fata mai timida, sau o fata pe care o cunosti de cand erati mici. sfatul meu este sa ai grija cu cine stai si sa nu te increzi in nimeni pana cand nu il sau o cunostu bine