Sunt foarte triste .
Iar ultima poezie duce cu gandul la "cuplul Adamic" de prin operele lui Eminescu.
Temele sunt clare, si da, esti un tip sensibil (like), poate prea sensibil. Pe partea asta ar trebui sa mai "lucrezi"; adica e punctul tau slab si e nasol pentru tine (esti foarte usor de ranit).
Acum sa-ti spun cate ceva despre felul poeziilor. Rimele sunt bune, dar ar trebui sa treci peste strofele de 4 versuri. Incearca ceva mai diversificat, adica incearca sa compui ceva care "nu are limite", cu strofe ce nu au acelasi numar de versuri. Masurile pot sa creasca (de la 4-5 pe strofa, la 10-11), dar treptat, ca sa nu deranjeze.
P.S. Pe plan emotional tu ai nevoie sa vorbesti cu cineva (NU neaparat PARINTII).
Legat de poezie, daca vrei sa mai tinem legatura da-mi un mail.
Bine,eu nu as vrea sa fac o peiezie de 10-11 versuri! *De ce?* pai... am facut aceste poiezi, pe baza unor sentimente care nu au o anumita continuitate. Si da as putea sa o fac una,sau doua dar sa fiu sincer,nu am sa ma pun acum sa fac o poezie in genul in care a fost facuta poezia "Luceafarul" (este doar un exemplu! Am dat acest exemplu pentru ca este o poezie indeajuns de lunga). Deci cum spune-am-facut aceste poezii pe baza unor sentimente neterminabile pentru,ca ele inca exista si se pot continua sunt doar niste poiezi "melancolice,de dragoste, tristete"(pot spune).Si cu privinta la :Ca sunt un baiat sensibi, imi pare rau sa iti spun ca nu este punctul meu slab, ideea era doar ca, am fost ranit dar ranile se vindeca cu timpul nu usor, dar se vindeca, eu nu am cu cine vorbi despre asta si nici nu as avea nevoie pentru ca, la partea in care spune-am ca : "sunt un baiat sensibil", ma refeream la faptul pentru care am fost ranit si daca vreau pot fi sau a nu fi sensibil orice baiat, barbat... poate fi sensibil in felul lui fie care dintre noi avem inima si sentimente!
Nu m-am enervat, dar ideea principala era ca nu... cred! Ca am sa ma apuc de o poezie atat de lunga, dar iti multumesc pentru parerea ta. Am mai facut poiezide atunci de cand le-am scris pe astea pe TPU, ma ocup de ele si imi place sa compun cand am idei, dar nu cred ca chiar am sa fac o poezie atat de lunga.