De fapt vreau sa ma mut la filologie ca am o prietena acolo si la sfarsitul clasei a zecea se da o evaluare sa vada daca mai ramai la liceul acela daca nu te trimite la licee industriale si cum eu in ultimul timp nu prea invat s-a terminat cu liceu bun.
Da! Nu e nici o problema....singura problema care ar fii....este doar daca vrei sa mergi la scoala militara, in rest nu ai probleme
Nu are nicio problema, dar esti sigur ca vrei sa te duci la un liceu mate info? Eu sunt si vreau sa ma transfer.
Pai imi place la nebunie informatica, matematica o urasc! Dar ma sacrific . Uite pasiunile mele : gatitul, muzica(am voce), cant la vioara(de 7 ani) - ( dubstep si rock ), dansez(de 2 ani), vestimentatie, motoare(desi am 14 am condus un motor si am condus masina tatalui meu. Am facut motocross 4 ani(intermediar-expert),photoshop, fotografia, design, arte plastice, desen(ma pricep)... Ce sa fac? Le iubesc pe toateeeee!
Frumos. Eu am vrut mai mult la mate info pentru ca imi placea matematica acum mi-am dat seama ca le urasc pe toate inclusiv profesorii aproape toti Ai foarte multe pasiuni si chiar te pricepi la multe.Ce sa spun despre tine din cate mi-ai zis esti pasionat de multe lucruri