Mestere...alta.
Pricep, e frumoasa, e draguta, mirifica, extraordinara, o zeita, are tot ce vrei.
Dar.
Astia-si gasesc parteneri tot de prin cercurile lor de pocaiti. Nu toti, dar ca idee.
Plus ca te vei impiedica de credintele ei mereu.
"- Hai la o cafea
- Nu pot, niezo e mare si ne vede."
Si chestii d'astea.
E doar parerea mea umila. Daca crezi ca o sa cedeze la un moment dat, continua. Da' sa nu te blasteme clanu' pocaitilor.
Du-te și tu odată pe la biserica ei. O cunoștința din America a pățit ceva asemănător.Un coleg de muncă o plăcea dar ea n-a vrut să iasă cu el nici la o cafea. El a mers pe la biserica ei, ascultat ce se vorbește acolo și a stat de vorbă și cu alți bărbați de acolo.Pe urmă i-a spus fetei că a înțeles că relația cu Dumnzeu e mai impoantă decât relația de prietenie, căsătorie cu o fată și cî trebuie să ia el singur o decizie în privința aceasta. Apoi s-a hotărât să-și dăruiască viața lui Dumnzeu, s-a botezat pentru el nu pentru fată.
Pe s=au căsătorit și se înțeg foarte bine.
Sa iti cauti una normala, pe asta nici mana nu ai sa pui... la propriu ca e pacat.
Las-o cu zeii ei in pace...
Lumea e plina de fete frumoase (poate si destepte daca ai noroc) asa ca nu sta dupa fundul aleia.
Ania am prins ideea... oricum asta e acuma. si nu is eu foarte credincios dar Cred ca Dumnezeu are ceva mult mai bun pentru mine numai că trebuie sa aștept.
anonim_4396 întreabă: