Salut! Cred ca ai mai pus intrebarile astea de cel putin 3 ori... Eu zic sa nu te mai gandesti la modul teoretic sau, mai degraba, absurd. Ti s-a intamplat vreodata, tie personal, ca atunci cand il intrebi pe profesor cand este olimpiada, el sa-ti fii raspuns "ce-ti pasa"? Nu trebuie sa te stresezi atat cu intrebari de genul "de ce mi-ar zice asta" pentru ca niciun profesor nu-ti va zice asa ceva decat la misto, in gluma. In alta ordine de idei: tu inca mergi la scoala? Vine vreo olimpiada la o materie la care esti bun? Te-a refuzat vreun profesor? Daca nu, bucura-te de vacanta si nu te mai stresa!
Da, adica ar trebui sa nu-ti mai faci atatea griji spre binele tau.
Acel profesor nu vrea sa se ocupe de domeniul ''olimpiada'' stie ca nu si-a pregatit destulde bine elevi si asa c anul vrea sa auda de olimpiada.
Pai mergi la el si spune-i ca vrei sa mergi la olimpiada si ca te pregatesti foarte bine acasa pentru ca-ti place materia respectiva.
Bafta la olimpiada!
Daca tie chiar iti place materia respectiva si proful stie nu-ti fa griji pentru ca sunt sigura ca proful va lua olimpiada in serios mai ales daca pentru tine e importanta si daca esti singurul bun la acea materie :* sper ca iti este de ajutor :*