| terry3 a întrebat:

Pe un prof daca il intreb cand e olimpiada,acesta se va bucura pentru ca macar un copil e interesat de acest aspect? Daca zice :,,ce-ti pasa?", eu daca sunt copil bun la aceea materie si vreau sa merg de ce mi-ar zice asta si la cine sa apelez? Dar o spune sau nu? Voi ce credeti?happy kiss love struck

17 răspunsuri:
| MouSSEauChoColat a răspuns:

Salut! Cred ca ai mai pus intrebarile astea de cel putin 3 ori... Eu zic sa nu te mai gandesti la modul teoretic sau, mai degraba, absurd. Ti s-a intamplat vreodata, tie personal, ca atunci cand il intrebi pe profesor cand este olimpiada, el sa-ti fii raspuns "ce-ti pasa"? Nu trebuie sa te stresezi atat cu intrebari de genul "de ce mi-ar zice asta" pentru ca niciun profesor nu-ti va zice asa ceva decat la misto, in gluma. In alta ordine de idei: tu inca mergi la scoala? Vine vreo olimpiada la o materie la care esti bun? Te-a refuzat vreun profesor? Daca nu, bucura-te de vacanta si nu te mai stresa!

Răspuns utilizator avertizat
| ElleElly a răspuns (pentru terry3):

Daca stie ca esti bun la acea materie cu sigurantatotul va fi bine.nu te ingrijora.nu cred c-o sa glumeasca daca esti bun la acea materie si mai ales daca esti singurul.nu-ti face probleme.happysper ca te-am ajutat!

Mersi.si sa stii ca nu raspund la intrebari pentru funda, ci fiindca imi place sa-i ajut pe ceilalti si sa-i fac fericiti!happysucces cu olimpiada!

Si nu imi ceri mult daca iti raspund si la alte intrebari, ba chiar imi face placere sa te ajut mai ales ca stiu ca nu esti grosolan ca alti baieti.happy

Cu placerehee hee))

| ElleElly a răspuns (pentru ElleElly):

Scuze...nu doream sa scriu laughing)), doream sa scriuhappy

| ElleElly a răspuns (pentru ElleElly):

Scuze din nou...puppy dog eyes

| MouSSEauChoColat a răspuns (pentru terry3):

Da, adica ar trebui sa nu-ti mai faci atatea griji spre binele tau.

| 6DuckMeJesus a răspuns:

O sa tocesti tasta laughing

| Chio9 a răspuns:

Acel profesor nu vrea sa se ocupe de domeniul ''olimpiada'' stie ca nu si-a pregatit destulde bine elevi si asa c anul vrea sa auda de olimpiada.
Pai mergi la el si spune-i ca vrei sa mergi la olimpiada si ca te pregatesti foarte bine acasa pentru ca-ti place materia respectiva.

Bafta la olimpiada!

| BiancaRus a răspuns:

Daca tie chiar iti place materia respectiva si proful stie nu-ti fa griji pentru ca sunt sigura ca proful va lua olimpiada in serios mai ales daca pentru tine e importanta si daca esti singurul bun la acea materie :* sper ca iti este de ajutor :*