| ake007 a întrebat:

Pe zi ce trece ma conving tot mai mult ca nu exista coincidente, ca tot ce se intampla are un rost. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Andraa_3088 a răspuns:

Da, tot ce se intampla are un rost fiindca ne marcheaza intr-un anume fel viata. Insa nu cred in "asa ne-a fost scris", pentru ca asta ar insemna ca suntem doar niste marionete care umbla de colo-colo si sunt menite sa faca diferite lucruri. Cred eu, ca destinul ni-l construim cu fapte, ganduri si vorbe. Tocmai pentru ca avem posibilitatea de a alege singuri.

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Da, totul pe lume se intampla cu un rost, xista un Dumnezeu care stie dk se petrec lucrurile astfel...happy

nony
| nony a răspuns:

Chatul este un magnet pentru musculitewinking
Si tot ce se intampla face parte din destinul tau.asa iti este scris.asa se intamplá.
Gandeste-te ca 2 sec pot face diferenta intre viata si moarte.

| xibalba a răspuns:

Cred ca daca vrei sa aiba tu un rost, toate au. Si poate se indreapta spre scopul tau pe care`l ai in momentul respectiv. In rest, nu cred in chestii gen " Asa a fost scris de catre Dumnezeu". Suntem liberi sa ne traim viata asa cum vrem noi sa o traim.

| BUBULINA a răspuns:

Pai si normal
asta da dovada ca este cineva acolo suswinking

| BUBULINA a răspuns:

Ba uite ca iti dau eu un ex ce coicidenta
de cand e chatul pe site nu se mai dau raspunsuri
sa fie o coicidenta?
si din cauza la cheat uita lumea sa ajute?

| BUBULINA a răspuns:

@mda cam ai dreptate!

| ake007 explică:

@Bubulina...Cati din cei care dau raspunsuri, le dau pentru ca vor sa ajute? Majoritatea vor sa cunoasca oameni, sa-si faca prieteni. Din ce am vazut eu, pe acest site sunt foarte multi copii, vrei ajutor de la fete si baieti de 11-12 ani? Bucura-te ca stau pe chat si la raspunsuri raman doar cei cu adevarat interesati sa ajute.Deci,nu e o coincidenta.

| bunicuta55 a răspuns:

Coincidenta se poate numi si karma sau destin... si acestea existacu siguranta (proverb... ce ti-e scris in frunte ti-e pus)