Da, tot ce se intampla are un rost fiindca ne marcheaza intr-un anume fel viata. Insa nu cred in "asa ne-a fost scris", pentru ca asta ar insemna ca suntem doar niste marionete care umbla de colo-colo si sunt menite sa faca diferite lucruri. Cred eu, ca destinul ni-l construim cu fapte, ganduri si vorbe. Tocmai pentru ca avem posibilitatea de a alege singuri.
Da, totul pe lume se intampla cu un rost, xista un Dumnezeu care stie dk se petrec lucrurile astfel...
Chatul este un magnet pentru musculite
Si tot ce se intampla face parte din destinul tau.asa iti este scris.asa se intamplá.
Gandeste-te ca 2 sec pot face diferenta intre viata si moarte.
Cred ca daca vrei sa aiba tu un rost, toate au. Si poate se indreapta spre scopul tau pe care`l ai in momentul respectiv. In rest, nu cred in chestii gen " Asa a fost scris de catre Dumnezeu". Suntem liberi sa ne traim viata asa cum vrem noi sa o traim.
Ba uite ca iti dau eu un ex ce coicidenta
de cand e chatul pe site nu se mai dau raspunsuri
sa fie o coicidenta?
si din cauza la cheat uita lumea sa ajute?
@Bubulina...Cati din cei care dau raspunsuri, le dau pentru ca vor sa ajute? Majoritatea vor sa cunoasca oameni, sa-si faca prieteni. Din ce am vazut eu, pe acest site sunt foarte multi copii, vrei ajutor de la fete si baieti de 11-12 ani? Bucura-te ca stau pe chat si la raspunsuri raman doar cei cu adevarat interesati sa ajute.Deci,nu e o coincidenta.
Coincidenta se poate numi si karma sau destin... si acestea existacu siguranta (proverb... ce ti-e scris in frunte ti-e pus)