| careestefazafrate a întrebat:

Pentru a avea un loc de muncă bun, ai nevoie de relații și bani?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca ai bani de ce ai mai vrea un loc de munca?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, relatiile si banii nu ajuta, dar scoala, cunsotintele in domeniul respectiv si experinta, ajuta!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă ești mediocru in ce faci și vrei un loc călduț de bugetar da.
Dacă ești bun in ceea ce faci, nu.

| dullcat a răspuns:

Nu neaparat, nu.

| sammie a răspuns:

Asta era prin 2000. Acum nu mai e așa. Cel puțin lumea e satulă de doctori proști care au intrat pe pile și relații.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu întotdeauna. Dacă ai pregătirea necesară într-un domeniu și exista oferte mai multe pentru acest post, atunci intri pe merit.

| pufulescu0o a răspuns:

Pentru un loc de muncă bun ai nevoie de relații in orice țară de pe lumea asta.
Despre bani nu stiu ce sa zic, ai nevoie de bani ca sa faci o scoala, fara scoala nu te poate pune nimeni pe un post bun, de şef.

| suntserios a răspuns (pentru pufulescu0o):

Deci absolut toti oamenii de pe lumea asta care au un loc de munca bun l-au obtinut prin relatii nu?
Niciunul pe munca cinstita.

| pufulescu0o a răspuns (pentru suntserios):

Da, dupa 10 ani fara cateva luni petrecuti in Germania, adica "tara cinstei si a meritocratiei" etc etc blah blah, pot sa spun cu mana pe inima ca toti cei de aici declara ( repet, toti de aici, ce sa mai vorbim de Romania! ) ca locurile de munca bune se obtin pe pile si cunostinte!
Acum, ce inseamna loc de munca bun?! Normal ca nu numai salariu mare, din astea sunt gramada si nu iti trebuie relatii! Inseamna si sa fie un program omenesc, nu de om certat cu nevasta si copii sau android care nu are nevoie de somn, munca sa nu iti rupa spinarea sau creierul, sa nu stai ( ca mine ) cu un picior in puscarie din cauza raspunderilor.
Cam astea ar fi criteriile pentru locuri de munca BUNE, care se obtin pe RELATII!

Aha... te si cred.
Uite eu am un loc de munca bun si nu am avut nicio relatie.

Si mai am 5-6 prieteni in aceeasi situatie.

Si vreo 2 in alta tara.

Si mama mea pana sa iasa la pensie a avut un job foarte bun. Zero relatii.

| pufulescu0o a răspuns (pentru suntserios):

Pai vezi dumneata tovarase, clenciul e la definitia adjectivului BUN! Ce salariu ai, ce raspunderi, cate ore petreci acolo pe zi? Aceleasi intrebari si pentru prietenii tai.
Si tataie a avut servici bun la C.A.P., pentru ca lui i-a placut sa stea cu cateva sute de oi si 5 caini mari pe campuri in ploaie!
Fiecare intelege altceva prin loc de munca bun! Si nu ma astept sa ma crezi in legatura cu Germania, idolatria romanilor fata de mancatorii de varza acra va trece peste cateva generatii, mult dupa ce noi amandoi vom ingrasa pamantul!

Salariu mai mult decât decent, mult peste medie. Petrec 8-9 ore lucrate și am responsabilități pe măsură salariului. La fel și prietenii. Nu e niciun clenci.
Eu nu înțeleg ce e așa greu pentru unii sa admită că munca serioasă și efortul pot fi răsplătite pe măsură.