Cred ca lui i-a placut de tine, dar acum nu-i mai place de tine dar nu stiu din ce motiv nu-i mai place, asta trebuie sa afli u succes! funda?
Stiu ca intrebarea ai pus-o pentru baieti dar chiar de sunt fata indraznesc sa raspund.Baietii ca si fetele au de cele mai multe ori o fire schimbat-oare. Uneori pot avea o relatie cu cineva si fara sa se afiseze prea indragostiti si grijulii doar ca la momentul respectiv se vede.In mod normal cand tii la o persoana o cauti sa vezi daca e bine, nu o ei la misto cu gandul ca si cealalta persoana ar putea tine la tine dar mai ales cand stii ca e posibil sa o ranesti.E greu sa te indepartezi de persoana la care tii dar sfatul meu este sa nu mai accepti mistourile si toate lucrurile astea. Tura viitoare cand incearca sa te supere cu o replica chiar de e de fata cu prietenii sau nu, spune-i in fata ca nu ai de gand sa ii fii alaturi pentru ca atunci cand stai cu el tu sa iesi oaia neagra a gastii.Si daca intr-adevar tine la tine nu trebuie sa se comporte ca si cum nu ai insemna nimic.A fi prieten cu cineva si a tine la el nu inseamna sa te ascunzi de privirile altora caci pana la urma urmei tot se afla.Prietenul adevarat nu te da cu flit si nu ascunde relatia voastra, indiferent de ce tip.La un moment dat, dupa ce ii vei spune acestea, daca intr-adevar o sa realizeze cat greseste si fara ce persoana ramane o sa te caute. Daca nu o face inseamna ca intr-adevar nu ii pasa si ar trebui s amergi mai departe si sa-i arati ca sunt persoane care se mandresc cu tine si care ca amici sau iubiti nu se feresc de o discutie. Take care! Good luck>:d
Geo2969686 întreabă: