Atractie,daca nu e, nu ajung sa-i cunosc si restul calitatilor.
Si asta difera de la baiat la baiat.
Sincer cand vad o fata intr-o milisecunda creierul meu da un raspuns inconstient,involuntar daca imi place de fata aia sau nu,desi atractia fizica e involuntara,personalitatea, inteligenta nu atrage nici un baiat desi multi ( ipocriti) spun asta nu e adevarat asa ceva, dar eu unu apreciez oamenii independenti, rationali indiferent de sex, apreciez o fata serioasa, sincera, inteligenta, rationala dar aceste lucruri nu ma atrag sexual trebuie sa fie acel ceva chimia aia care inseamna aspectul fizic
Buna,floricico!(nu stiu cum te cheama, dar insinuez ca e ceva ce se leaga de flori)
Personal, caracterul!
Multe mi-ar placea sa aiba... Momentan mi-a trecut in cap ''serioasa in public, copilaroasa in privat - dar prietenoasa si la locul de munca, cu capul pe umeri, ajutatoare si saritoare, optimista, glumeata, zambareata, sincera, inteligenta, frumi, perfectionista, bla bla bla''. Cel mai bine mi s-ar parea sa fii asa cum crezi tu ca e mai bine pentru toti, dar in special pentru tine .
Dar ce tot sunt cu intrebarile astea referitoare la ''ce cred baietii despre X, Y, Z''? Nu sunt prea sigur, dar am impresia ca tu cauti sa fii intr-o relatie. Scuza-ma daca gresesc...
Esti sigura ca asta este ceea ce vrei? O relatie implica multe sacrificii, si desi nu am fost intr-una, imi pot inchipui cum ar fi una serioasa (daca asta este ceea ce ai vrea si tu): probabil lucrurile ar fi impartite astfel incat amandoi sa aiba de castigat, timpul petrecut va fi semnificativ impreuna cu partenerul si mai putina libertate, nu vei mai putea sa fii ''tu, naturala'' de absolut fiecare data, vei fi nevoita sa platesti sume considerabile pentru a satisface nevoile partenerului (este si invers), participari la spectacole si evenimente doar de dragul ei/lui, ''minciunele'' spuse pentru a nu rani (spre exemplu referitoare la aspect sau daca stii ca greseste in privinta unor lucruri nesemnificative si lipsite de importanta).
Sau doar cauti compania unui baiat? La mine este aceasta, caut prezenta unei fete. N-am nevoie de chestii amoroase momentan (desi m-as descurca si cu asta). Mi-am dat seama destul de tarziu, dar am constientizat in cele din urma de asta si m-a ajutat sa stiu ce vreau sa fac acum: sa invat cat pot de bine si sa ma descurc pe plan financiar. Cand o aparea, atunci va fi sa fie!
Apropo, te pot ajuta cu pareri si opinii mai multe intr-un privat daca vrei. Ma gasesti pe Skype, Facebook, Instagram. E la alegerea ta.
Sume considerabile?! În nici un caz mie una nu mi se pare normal sa cheltui sume de bani pentru partener atata timp cat nu suntem căsătoriți și nu vreau de la respectivul cu, care o sa fiu nici macar un leu nici cadouri nici nimic mai le vad pe prietenele mele facandu.si griji că ce ar putea să.i ofere partenerului cadouri sau alte chestii astea nu se fac cand sunteți iubiți deoarece mâine va despărțiți dacă sunteți căsătoriți da dar așa...
Ma rog, nu chiar ''considerabile'' cu sensul de ''uriase''. Poate doar simbolice. Mereu, cred, e bine venit un buchetel de flori sau o cutiuta cu ciocolata la evenimente speciale, nu? Probabil iti dai seama si tu, nu cadouri extravagante precum ceasuri din aur de 24 karate sau masini foarte luxoase, de care vei fi nevoit sa le porti de grija, ci ceva acolo, modest precum un album foto cu momentele cele mai frumoase petrecute impreuna, spre exemplu.
Dar in cazul in care, sa spunem, cere ceva mai ''scump'', trebuie analizat pentru a vedea daca merita cumparat sau nu e mai multe ori, pentru a nu irosi banii si timul nimanui.
La asta am incercat sa ma refer... Scuze daca am creat confuzii, negasindu-mi cuvintele.
Poate vreau sa fiu intr-o relație, sau poate nu...Nu prea stiu...
Dar in cazul in care se va intampla vreau sa stiu cam ca asteptări au băieții de la fete si alte lucruri. Sunt dispusa si pentru acele sume,, considerabile" sau simbolice, atata timp cat pot face aceea persoana sa se simtă bine. Eu chiar pun suflet in tot ce fac si nu vreau sa fac o miscare gresită si sa pierd totul pentru ca m-ar durea. Oricum, totul vine de la sine.
Nu stii? Pai, poate te ajuta acestea aflate in contradictie:
Daca nu esti sigura de ceva, atunci nu mai face nimic.
Lasa sufletul sa te ghideze.
Probabil, iubirea mnu stiu... Vine cand te astepti tu mai putin. Uneori incerc sa imi creez eu aceste ''prime momente'' alteori nu fac nimic si ma las in voia vantului.
Ai grija doar sa nu dai de persoanele ce ar putea sa te afecteze foarte mult, de pilda oamenii prea materialisti, care uita ce inseamna sufletul (eu sunt materialist, dar doar ma asigur ca banii nu se risipesc) sau de ceva om fals care pretinde ca e bun la inceput, iar pe parcurs devine foarte violent si ajungi, Doamne fereste, la spital...
AlliCe întreabă:
Geo2969686 întreabă: