Da stiu! nici macar eu nu stiu ce caut aicidaaaa...pai bine mai baieti, fetele frumoase foc se uita la baieti frumosi focsi acum ceea ce m-a facut pe mine sa postez aici...Deeutza03 iti dai seama cati printi blonzi cu ochii albastrii sunt pe-aici, daca v-ati pune pozele voastre la avatar am devenii toate dependente de TPUSi acum serios, cine nu si-ar dori perfectiunea (probabil doar orbii)
Blonda ochi albastri par lung nici prea grasa nici prea slaba de preferat medie si desteapta (imi plac si brunetele)
Bruneta, blonda, satena...inteligenta(daca nu se poate macar desteapta.) slaba no way potrivita(cu forme), frumoasa fok(se accepta si frumoasa), nu mai inalta de 1. 75(nu de alta dar am parea ciudat ca si cuplu ...paru cel putin pana la umeri si ochii orice culoare in special verzi si blue:X
Par lung, bune, inteligente ( dar daca le au pe primele 2 pot sa fie si proaste ), inalte sau scunde ( nu conteaza ), nici slabe ca batu nici grase
Mie sincer cam mai slabute nu bune ca se dau toti la ele asa pic mai low intelegeti voi mai scazut