Cred ca isi pun sanatatea in pericol fara rost. Prefer o fata nefumatoare uneia fumatoare. Pentru mine o fata ar trebuie sa fie feminina, iar acest lucru nu intra in aceasta categorie. La fel cum nici o fata care bea nu imi produce o imagine placuta. Nu ma port diferit cu cineva doar pentru un altfel de motiv dar cand e vorba de o iubita parca nu ma atrage asa ceva.
Sunt fata, dar vreau si eu sa spun o chestie pe care mi-a zis-o un baiat despre fetele fumatoare, l-am intrebat si eu ce parere are despre ele, si ce simte cand le saruta, mi-a raspuns asa: parca ma sarut cu o scrumiera. Asta nu-i o parere buna, nu?
La fel sunt băieţii u
Sunteţi rasişti!
Ce are dacă o fată/femeie fumează?
@kratos, fiecare face ce vrea, nu că ar fi bine să fumezi, dar suntem într'un stat democratic!
Multumesc pentru pareri. De cateva zile nu mai fumez si am de gand sa continui asa. Sfaturile si raspunsurile voastre ma determina si mai mult sa ma las de fumat!
>
Bleahhhhhh... miros urat tipele.:-&
Nu trebuia sa raspund eu ca-s fata, dar nu m-am abtinut
Sunt fata... dar nu pot sa ma abtin. Idea e ca am 14 ani si zic ca nu o sa ma apuc de fumat dar vom vedea ion viitor. mie nu imi plac (nici baieti dar fetele) le sta urat cu sticla de bere si tigara in mana pe bune o fata trebuie sa isi arate delicatetea nu... ce fac ele acolo pentru ca nu am cuvinte.
parerea mea
Am tangente zilnice cu asemenea persoane. M am obisnuit. Nu fata face pe tigara ci tigara pe fata
Eu nu suport fumul de tigara, iar cand simt mirosul cuiva care a fumat, imi muta nasul din loc si asta ar fi foarte rau pentru fete pe langa faptul ca fumatul este o metoda de sinucidere, desi e mai inceata. Asadar sfatuiesc toate fetele fumatoare sa renunte.
Mai bine s-ar impusca in cap, sau s-ar lasa de fumat. 2 variante.Alegeti una