Par lung,mai scunde ca mine,sa se machieze cand vor ele(mie imi plac fetele care isi evidentiaza ochii si nu isi da cu gloss p buze, de fapt cu nimic pe buze:-&, evita cat mai mult fondul de ten)
Parul lung, sa aiba forme(nu--mi plac blanile ), si inaltimea nu conteaza...pe primhu' loc la mine e caracterhu' si apoi fizicu'
Sall eu sunt fata dar am vazut intrebarea ta :-s si m-am minunat nu am putut sa ma abtin sa nu-ti dau un '' sfat prietenesc''! In primul rand o fata trebuie sa stie sa isi puna in evidenta partile bune, iti dai seama ca baietii mai intai se uita la aspectul fizic si toti vor o fata care sa arate bine. Tu degeaba ai pus intrebarea asta pentru ca fiecare baiat are o imagine diferita despre fata pe care si-o doreste... :-s
Depinde...imi plac fetele brunete cu parul lung, slabe si sa se macheze rar si care au suflet, care stie sa vorbeasca, daca nu gasesc o fata asa atunci nu conteaza frumusetea, da sa stie sa vorbeasca...sa nu fie taranca!
Depinde de orice baiat...mie unul imi plac cele cu parul mai lung destul de inalte dar nu mai inalte decat mine :d mai slabute si la faza cu machiatu depinde de fata daca e mai naturala preferam sa se macheze mai rar (:
Elenastoica9 întreabă: