| Diamond_9930 a întrebat:

Pentru baietibig grin
1.La ce va uitati prima data la o fata?
2. Ce vestimetatie vi se pare cool la o fata?
3. Ce parere aveti de tatuaje si pierciunguri la o fata?
4.Cum considerati o fata care se "rupe"in figuri prin cluburi?

5 răspunsuri:
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

1. fata
2. ceva frumos
3. urat cred ca e emo
4.nu prea bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. am o obsesie pentru par, imi place sa fie creata

2. depinde de imprejurari, in orice caz sa se imbrace decent

3. un tatuaj mic nu strica, dar doar unul mic de tot, piercingurile mi se par urate...

5. mdea, e bine de stiut ca aia are prea multa incredere in felul in care arata, deci nu cred ca ar refuza careva ocazia de a se baga cu ea in seama, daca e ceva de capul ei de ce nu poti trece la pasul urmator, adica sa o cunosti mai bine, nu ma refer la prostii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Aspectul general de fufa.
2. Ceva de fite si chilotii oleaca pe afara.
3.Neaparat cercel in buric si un tatuaj in chineza. Nota 10 la oral daca are si cercel in limboaca.
4.Marfa. Hotarata sa isi etaleze calitatile.

| spywar3 a răspuns:

1 : Fata. 2 corp. 3 cum se comporta.
2 NU SUPORTN PITIPOANCELE! si cele ce nu se stiu imbraca. deci cu bun gust.

3 nu am treaba.

4 : buna de o partida de sex fara obligatii.

| alee19 a răspuns:

Depinde de baiat, in cazul meu.
1. sa nu aiba sanii f mari, dar nici prea mici, sa nu fie foarte plinutza, si sa aiba o imagine normala, nu cu tunosuri aiurea sau machiaj strident
2. jeansi cu t-shirt relativ mulat,
3. pentru o fata care vrea sa fie iubita de un baiat normal, relativ cuminte, sa renunte la tatuaje si piercinguri si va avea mult de castigat, acele accesorii in ideea unui baiat duc la un singur cuvant, curva.
4. fata buna pentru sex si atat.
as vrea sa imi spui si tu daca se poate la ce va uitati, voi, fetele, prima data la un baiat, ce vestimentatie vi se pare cool, ce parere aveti despre un baiat violent, care injura/fumeaza/consuma alcool des. lansez imd intrebarea, te astepttongue