Hm, normal ca prefera virginele. Mai ales acei baieti plini de mandrie si orgolii care gandesc "Cum sa fi fost cu altcineva inaintea mea, zeul suprem?" Insa trebuie sa privim din doua unghiuri. Este posibil ca fata, virgina fiind, sa il iubeasca pe respectiv, insa la un moment dat sa i se propuna altceva si sa accepte, ca na, femeia pacatoasa din fire. Asa mai auzeam baietii spunand, ca mai bine una care stie despre ce este vorba, ca sa nu te trezesti cu vreo surpriza, decat una virgina. in ceea ce ma priveste, daca as fi baiat as umbla cu multe fete, dar cu siguranta una pentru o relatie serioasa ar fi virgina. Pana mi-ar schimba parerea. Apoi ar ramane de vazut
Pentru ce isi doresc atat de mult o virgina daca nu sunt in stare sa aiba grija sa se pastreze asa.
Isi doresc sa fie primul, dar tot o data isi doresc cat mai multe. Isi doresc sa fie virgina dar faptul ca nu se culca cu ei este motiv de despartire uneori. Pai este virgina la tine dar v-ati gandit si la urmatorul? Daca o incepi macar pastreaz`o!
Esenţialmente, nu-mi pasă de-s virgine sau nu decât când vine vorba să mi-o trag cu ele sau ceva în genul. Dacă sunt virgine, fuactul sexual ar putea să decurgă dubios şi să se termine nasol, deci, când vine vorba de fusex prefer femeile nevirgine. Dar dacă e vorba de orice altceva legat de ele, nu-mi pasă dacă-s virgine sau nu.
vikirikimiki08 întreabă:
IAMKENNETH întreabă: