Da,as prefera sa imi spuna numai te plac, nu ne intelegem, numai te iubesc, urasc cand asa zisa iubita ma inseala cu altul si fuge la altul asa ceva e urat, multe fac asa de frica sa spuna asta baiatului cu care sunt, te-ai compromis cu el si acum regreti asta e
Prefer sa mi se zica direct,, fara minciuni, ca fete gasesti la orice colt de strada, vorba vine. Daca o iubesc,, o sa ma gandesc la ea un timp si o sa ma oftic cel mai probabil, dar mie imi trece repede si incep de la 0 pentru ca nu are rost sa stai dupa o fata atata,, cat timp gasesti in lume o gramada/
Spune-o cum vrei dar fara sa te scuzi, ii spui pur si simplu ca nu merge si aia e.
Daca o iei cu scuze se poate interpreta, asa ca mai bine o spui direct sa intelaga mesaju, decat sa lasi spatiu de interpretari si sa insiste ca prostu.
Aici depinde de fiecare persoana, spre exemplu mie mi-ar placea sa mi-o spuna direct, dar sa o faca subtil, dar nu prea subtil, ca sa pricep mesajul, ca daca mi-ar veni cu argumente, s-ar putea sa aiba dreptate, si mie s-ar putea sa nu imi prea placa asta , ca mie nu imi place cand cineva are dreptate si eu nu, ca de aia am spus ca depinde de fiecare persoana, spre exemplu poate pe el nu l-ar deranja daca ai veni cu argumente, desi tu il cunosti (ca ai spus ca esti cu el de jumatate de an), deci ai cam stii ce i-ar conveni si ce nu. Bafta!
Daca vei gasi scuze isi va da seama ca il minti si iti va cere sa-i spui adevaratul motiv.Nu trebuie sa te ascunzi, aceasta relatie e de fatada si stie si el, deci spune-i direct. Poti sa mergi la el si in clipa asta sa-i spui:
"Am ceva sa-ti zic.Nu simt nimic pentru tine si stii si tu ca nu va merge".
Nimic mai simplu.