1 Nu trebuie sa judec o fata dupa localurile pe care le frecventeaza.
2 Este o fata linistita, dar am intalnit destule care pareau asa "sfinte" iar apoi te zgariau si nu se mai saturau de... Aparentele intotdeauna inseala.
3 Chiar daca vrea sa para independenta, tupeista, aventuriera are puncte slabe si o pot controla destul de usor. Iesita in lume? eu cu asa ceva nu as iesi in lume, nu vreau sa strige prietenii mei: Ce faci ba? ti-ai scos cateaua la plimbare?
4 Cu nici una... Nu vreau ca fetei "sfinte" sa ii distrug visele frumoase atunci cand ma plictisesc de ea; iar cu cea "usoara" nu vreau sa raman fara bani
1. Si valabil pentru toate intrebarile - Fiecare persoana are stilul ei de a fi, de a se desfasura, expune, etc. Nu trebuiesc criticate, catalogate.
2. As lua-o si de nevasta.
3. Are ce te-nvata... :->
4. Cu prima o viata, cu a doua ocazional.
Stii proverbul: "mutu tace dar le face". s-au mai vazut cazuri de fete "cuminti" care in realitate nu sunt prea cuminti . mie imi place foarte mult sa dansez si sa fiu in centrul atentiei, dar asta nu inseamna ca plec cu primul care vine la mine, eu niciodatat nu am agatat in discoteca tocmai din cauza asta, eu merg doar sa dansez si sa ma simt bine. cazul asta este valabil si acum cand sunt aproape casatorita si inca iesim sa dansam si sa ne distram. la ultima intrebarea nu stiu ce sa-ti raspund deoarece sunt fata.
Anonimule, eu sunt FATA si vreau eu sa stiu pentru mine ce ganditi voi, baietii si da, nu sunt la oras.
Buna.Sunt fata
Aici e un paradox.eu cunosc o fata care nu prea se da in figuri la discoteca, dar tot timpul o auzi laudandu-se ca face show si e cea mai mare c.,, din cei pe care ii cunosc; in schimb cunosc o alta fata care danseaza de parca e animatoare, nu indecent, si nu fumeaza dar ultima data s-a imbatat un pic dar n-am avut probleme.si e una din cele mai bune prietene ale mele si e f. de treaba
Asta depinde si de varsta pentru. ca sa zicem ca una de 12 ani se duce in club incepe sa danseze pe mese chestii de genu normal ca nu e intreaga la cap si ca a fost lasata de parinti de''izbeliste'' cum s'ar zice dar daca e cuminte sta la o masa cu amicii de ce nu... e un tip de fata mai timida si nu pampaloaie cum zic altii. si eu daca as fi baiat nu trebuie' sa zici ca ''te dai la ea'' acest lucru se refera la ca ai dori sa ai relatii intime cu ea etc.etc. nu mai zic. ai putea zice cu care ai dori sa fii amic sau in alte cazuri iubitzi.eu sincer daca ass fi baiat cu cea tiumida as dori sa fim doar AMICI. atata tot.
1) IN ziua de azi aproape toata lumea merge in cluburi, e un lucru normal. 2)Fata cuminte...cred ca atunci cand mergi intr-un club atitudinea asta nu e buna, te duci sa te distrezi, nu sa stai. 3)Nu o poti judeca doar pentru faptul ca danseaza, fumeaza, dar daca se imbata si incepe sa se dea l toti baietii, e grav.totusi ar trebuie sa fii constienta in anumite momente din viata ta, mai ales daca esti cu niste persoane care nu iti sunt prieteni. Daca e sociabila si fara figuri e foarte bine. 4). imi plac baietii
Sunt fata deci eu am fost vara asta intr-un club pentru prima data, eu in general sunt cuminte defel dar acolo am luat'o razna da mi-a placut. Am baut o gura de vin de la un prieten din tabara (scarbos scarbos ce nasol e vinu ) si mi-am luat un Bacardi Breezer super bun si am dansat toata noaptea si un adult de vreo 35 de ani sa dadea la mine si grupu m'a bagat in mijloc ca sa ma fereasca de el, si altii de vreo 25 vroiau sa imi faca mie si unei prietene poze in timp ce dansam pe cuburi dar am fugit deci a fost amuzant. Si probabil ca am fost considerata de cativa "o tarfulita mica" dar eu stiu cum sunt de fapt am deviat total de la subiect, am ajuns la amintiri din copilarie prima intrebare, fete la discoteca: trebuie sa te duci! E o distractie, o evadare intr-un fel. Nu ai de ce sa fii judecata pentru asta. 2: fata timida... cred ca lumea ar trece'o cu vederea, ea s-ar simti prost, nu i'ar placea, deci nu are ce cauta acolo. 3: fata care se distreaza... pai e clar ca are incredere in ea, e bine ca danseaza si ca se simte bine! Ce e rau daca ea e fericita? Iar daca lumea se gandeste la ea intr-un fel mai rau, fac pariu ca nu prea o intereseaza 4: nu e intrebare pentru mine, pe mine ma intereseaza baietii Deci morala: in club trebuie sa te distrezi, parerea mea.
Ce parere pot sa am depre fetele care merg in cluburi si discoteci e un lucru cat se poate de normal si la intreabrile celelalte cu fata cuminte si fata versata, aici depinde ce cauta baiatu` si depinde de gusturile fiecaruia. fata care danseaza pe mese poate e animatoare o face doar pentru bani, pe cand in viata cu zi de zi, e o fata cuminte etc.
Pai, in primul rand eu cred ca nici una dintre ele nu e buna. o fata trebuie sa stie cand sa fie dezghetata, cuminte si sa stie sa se distreze! sa nu exagereze cu nimic, aia e fata ideala, cel putin eu asa incerc sa fiu, si am succes la tot felul de baiety. a, si cred ca ar trebui sa te dai la aia care e moomoasha, danseaza bine(dar nu pe mese), bea(dar nu prea mult), si nu fumeaza...eu asta as face daca as fi baiat
Să înţeleg că nu eşti de la oraş şi că eşti în căutare de fete?!
proastă idee să pui asemenea întrebări aici sincer. ori nu ştii ce fată să-ţi alegi, ori te-au respins prea multe , zău aşa!
Urâtă partea în care întrebi dacă o fată cuminte pare "pampalaie" si pe cea "dezghetata" - curvă! Clar nu cunoşti FEMEIA!
Zic să te duci la mămica şi să asculţi ce spune ea!
După tine, o fată care nu bea, este "pampalaie", şi cea "dezgheţată" este doar cu mult tupeu, dar în schimb se îmbată?! Întreabă-te cum ar trebuie să arăte prietena ta: sa o vezi la masă fumând şi vomitând dupa 7 beri?!
Sky, sky, bluesky, la ce bun să asculţi părerile unor oameni care printr-un mesaj îţi distruge anumite speranţe?!
Nu cred că ai destulă încedere în tine. Ideea e că dacă nu te simţi bine, mai bine nu frecventezi cluburile ; dacă doreşti distracţie du-te şi dansează dar într-o anumită limită! Băieţii îţi pot spune azi un lucru, şi mâine pot nega ce ţi-au spus prima oară!
Depinde de cum vrei să te perceapă ceilalţi! Doar tu poţi să-ti faci un renume printre prietenii tăi. Dacă vrei să te strige cur*ă pentru îţi place să te ameţeşti, să te urci pe mese si să dansezi, iar apoi sa faci lucruri toatal aiurea în public, n-ai decât! Practic, de tine depinde tot ce se întâmplă!
alexiss_9225 întreabă:
oCiudata întreabă: