Stiu ca nu sunt baiat deci intrebarea nu imi e adresata mie, dar cred ca nu are rost sa intrebi asta aici sau sa te iei dupa ce spune lumea aici. Banuiesc ca nu ai de gand sa iesi cu niciunul dintre cei care raspunde la intrebarea asta. Gusturile difera si chiar nu cred ca trebuie sa te schimbi in functie de ce prefera tipii de aici.
Hey!
Depinde la ce te referi prin elegante si sportive.
Da, imi plac fetele elegante, un pic mai finute si care stiu cum sa se poarte.
Totusi...acel "sportive"...depinde la ce te referi prin el, o fata adevarata este sportiva atunci cand trebuie si eleganta atunci cand trebuie. Cum vine asta?
Pai sa zicem asa. Te duci la un curs de karate. Tu esti eleganta, finuta si nu vrei sa transpiri, nimic...esti atenta sa nu-ti strici parul perfect s.a.m.d. Nu e tocmai okay.
Iarasi, daca esti "sportiva" cand mergi undeva, la o ocazie speciala atunci iarasi nu e okay.
Deci o fata trebuie sa fie eleganta sau sportiva in functie de anumite circumstante. Trebuie sa fie si eleganta ca sa nu-ti fie rusine sa iesi la o plimbare cu ea dar si sportiva cateodata ca sa nu fie considerata o sclifosita care plange daca i se strica machiajul. *Vorba vine*
Succes!
Personal vreau sa arate bine si sa ma inteleg cu ea, sa nu iti fie rusine sa iesi undeva cu ea. Daca e si sportiva, e alegerea ei. Poate sa fie si eleganta si frumoasa in acelasi timp... Gen Cath Bastien, Yanita.
Fiecare baiat gaseste altceva atractiv la o fata. O fata poate sa fie eleganta si sportiva, in acelasi timp