Conteaza chiar atat de mult aspectul fizic?
Vad din ce in ce mai multe intrebari de genu' pe tpu...doar asta va intereseaza? Chiar numai conteaza interiorul unei persoane? Numai exteriorul?
@Adriana : Daca oricum nu conteaza aspectul fizic la ce ai mai pus intrebarea? La ce mai conteaza parerea altora?
@Adriana: Dar la ce iti e de folos parerea altora daca oricum nu conteaza?
Pentru mine fizicul reprezinta doar 40% din ce trebuie sa maimpresioneze la un baiat,restul sunt impresiile, gandurile, parerile personale etc. Cred ca cei mai "buni" baieti ar fi cei mai slabuti dar nici slabi ca un bat si binefacuti.
Pai pentru mine conteaza cum se comporta persoana respectiva. Daca baiatul se comporta foarte frumos poate sa fie si mai grasut(slabeste nu este nici o problema atata timp cat stie cum sa se comporte cu o fata)si poate sa fie slabut si bine facut sa arate ca un Robotel dulce dar daca se comporta ca un magar... Stiti voi nesimtit nici nu m-as uita la el.
@Zaharinmuiatinmiere era doar o simpla intrebare
am vrut sa aflu si eu parerea unora
Stiu si eu ca nu conteaza doar fizicul de fapt cred ca toate persoanele care au raspuns la intrebarea asta stiu asta
@Zaharinmuiatinmiere : Poate pentru mine conteaza!
Poate fac un sondaj de opinie mai sti !
Deci din ce cupluri am vazut eu... fetele slabe le plac baietii mai plini, si invers. ca sa compenseze. si am vazut si multe cupluri baieti f inalti cu fete foarte scunde.