anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru ca a fost urit afara, nu am mai mers cu cursiera, am folosit tranvaiul. Si am auzit niste pusti care povesteau ca a murit Miley Cyrus alias Hannah Montana. E adevarat? Chiar a murit Miley Cyrus? Credeti ca or sa inceapa ca la Michael Jackson cu puzderie de ipoteze despre moartea? Un minut de reculegere in memoria lui Miley Cyrus. Si o dedicatie in memoria regretatei Miley Cyrus. Ascultati pina la capat, este captivant.
http://www.youtube.com/watch?v=Sqo6DmZjYNU&feature=relat ed

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

cryingcryingcrying
mi s-au umflat okii precum cepele....qm a putut sa plece dintre noi o asa creatura dintoasa....pardon divina.....cryingcrying

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scrieti la google un hacker a anuntat moartea lui miley si nu este adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit! Fratilor! Reveniti-va! De ce credeti orice fleac! Lumea poate sa zica, orice! Vor zice ca o sa vine sa se arunce in Mures! OMG! Reveniti-va! Traieste! E in viata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vai ce tampenie! am vb cu ea chiar azi

| denisa_9475 a răspuns:

Doamne fereste! Miley Cyrus nu a murit! A fost un banc. Un banker a spart contul ei de pe youtube si a postat chestii cum ca ar fi murit intr-un accident de masina. P. S mai cititi si voi pa net.

| Giuly_3112 a răspuns:

Nu am murit miley cyrus un baiat din lipsa de ocupatie ia spart contul de pe yt lui miley cyrus si a postat acolo ca a murit

| RocKerNeBun a răspuns:

Cosminuta ai dreptate n-a murit ca pana acum ar fi dat la stiri

| Arii :x a răspuns:

Nu a murit! A semnat pentru Hannah Montana 3.Stati linistiti!

| Aly_8868 a răspuns:

Nu a murit idolul mea stati linistiti faniiiiiiloooorrr

| cris4ever a răspuns:

Un hacker ia spart parola contului de myspace si a imprastiat zvonuri total neadevarate.prin urmare totul e fals

| Teooo a răspuns:

Un hacker i-a spart parola de Youtube si a scris in cadrul melodiei Goodbye ca a murit, dandu-se cea mai buna prietena a ei. Deci nu a murit happy

| laura001 a răspuns:

Hai te rog...Miley Cyrus si-a facut aparitia ultima data la TV pe data de 20 octomberie 2009.

| 0727205756 a răspuns:

Sunteti chiar jalnici poate si alt cineva ar pune aceasta intrebare

| moscraciun_4112 a răspuns:

Cine e miley cyrus?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu va faceti griji... a fost o farsa de mult...miley traieste, este in turneu...nu mai credeti toate barfele...de aia aveti net...ca sa va informati.nu?

| smiley11231 a răspuns:

Nu ii moarta

| AngelBaBy a răspuns:

Nu a murit, mah...is aia prosti
Daca murea, nu putea face videoclipul Cant Be Tamed