| ViVi a întrebat:

Pentru ce intrati pe internet?

Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

Pentru informare, pentru pierderea timpului, pentru relaxare, ca sa ascult muzica, ca sa leg prietenii, ca sa ajut oameni.Sunt foarte multe motive.Nu folosesc internetul doar pentru jocuri sau hi5 sau messenger.

20 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Intru pe internet pentru a afla toate tainele ascunse ale omenirii.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Pentru a ma informa.

| SweetCandy a răspuns:

Acum ca sa vb q o prietena pe mess...big grin

| Andreeagen a răspuns:

Sa ma bucur de cea ce imi ofera internetu...

| Mixed a răspuns:

Soo...intru pe internet din obisnuinta ...deschid laptopu...intre timp imi fac patul ...beau o cafea... apoi intru pe TPU...in rest pe hi5... you tube ...sh alte alea.laughing

Xoxo

| kitty_8919 a răspuns:

Pentru ca nu am ce face altceva...

| crisS a răspuns:

Pentru TPU happy

| Kandy a răspuns:

Pai...sa vad noutatile, sa vorbesc cu prietenii si colegii pe mess iar cel mai important sa ascult muzica love struck in privinta site-urilor stau pe: TPU, hi5, youtube, google happy

| Bianca_4346 a răspuns:

Pt ca asa imi zice copacul meu vorbitor ca e binelaughing

Ca sa imi treaca plictiseala...sa mai postez intrebari sau raspunsuri pe TPU...sa mai discut cu prietenii... o barfa ceva...citesc Cancanul si imi iau muzica...altceva?laughing

| okei a răspuns:

My job.

| 4LeafCloves a răspuns:

Pentru informatii utile, pentru a ma juca... stiti voi, una alta...

| pababiba a răspuns:

In primul rand dimineata deschid lapopul si intru pe pagina de yahoo sa citesc stirile internationale, apoi in cursul zilei mai intru pe youtube, intre timp mai gasesc un articol interesant, invat din cand o limba straina ceva (dar nu prea imi iese ), mai stau si pierd vremea cu folos pe TPU \m/ ascult vibe fm-ul, orice

| pababiba a răspuns:

@raul364 pe net nu sunt prietene, dar pe strada in terase la baruri si in cluburi sunt
asa ca iesi din casa

| Chuck a răspuns:

Ba, da' ce intrebari.

| Raul a răspuns:

Sa-mi gasesc o prietena, sa ma joc, sa ma distrez, sa descrac muzica, filme etc., sa vorbesc cu prietenii...si mai suntbig grin

| Raul a răspuns:

Pai da dar ca sa gasesc locatia acesteti fete trebuie sa ma informez ...nu?laughing)

| bob_1666 a răspuns:

Acum din obisnuinta.pentru informare

| adi_7507 a răspuns:

It's my job.

| marya_1942 a răspuns:

Poi pentru.ca ma plictisesc, nu am ce sa facstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Pentru documentare și relaxare.
Pa, pa.