Pentru informare, pentru pierderea timpului, pentru relaxare, ca sa ascult muzica, ca sa leg prietenii, ca sa ajut oameni.Sunt foarte multe motive.Nu folosesc internetul doar pentru jocuri sau hi5 sau messenger.
Soo...intru pe internet din obisnuinta ...deschid laptopu...intre timp imi fac patul ...beau o cafea... apoi intru pe TPU...in rest pe hi5... you tube ...sh alte alea.
Xoxo
Pai...sa vad noutatile, sa vorbesc cu prietenii si colegii pe mess iar cel mai important sa ascult muzica in privinta site-urilor stau pe: TPU, hi5, youtube, google
Pt ca asa imi zice copacul meu vorbitor ca e bine
Ca sa imi treaca plictiseala...sa mai postez intrebari sau raspunsuri pe TPU...sa mai discut cu prietenii... o barfa ceva...citesc Cancanul si imi iau muzica...altceva?
In primul rand dimineata deschid lapopul si intru pe pagina de yahoo sa citesc stirile internationale, apoi in cursul zilei mai intru pe youtube, intre timp mai gasesc un articol interesant, invat din cand o limba straina ceva (dar nu prea imi iese ), mai stau si pierd vremea cu folos pe TPU \m/ ascult vibe fm-ul, orice
@raul364 pe net nu sunt prietene, dar pe strada in terase la baruri si in cluburi sunt
asa ca iesi din casa
Sa-mi gasesc o prietena, sa ma joc, sa ma distrez, sa descrac muzica, filme etc., sa vorbesc cu prietenii...si mai sunt
Bizzareq1 întreabă:
anonim_4396 întreabă: