Mda ai dreptate
toti ajungem in pamant.dar pana sa ajungem in pamant avem o viata de traiat.(daca se numeste viata cea ce traim noi acum in tara asta.
si cat despre luptat
nu ai vrea sa ai si uh o viata de aia de "bogatana"?
sau eu stiu sa traiesti cat de cat ok
poate de asta multi se "zbat" sa aiba o viata mai buna
si oricum stii vorba aia
"avem doar o viata, asa ca trebuie` sa o traim din plin"
sau ceva de genu (am citit si eu pe net, dar am cam uitat ce scria
deci am mai bagat de la mine)
oricum ideea e c trebuie` sa ne traim viata cat de cat bine de aia multi viseaza si se "lupta" sa aiba o viata buna... in fn asta pana mor si ajungem toti in acelasi` loc
Cum, pentru ce luptam? Pentru a vietuii, pentru a ne inmulti, asta-i scopul nostru pe Pamant, ne nestem, crestem, ne inmultim si murim, toate astea printre alte tinte, idealuri, ambitii.
Problema care se pune este ca nu stim cand plecam din aceasta viata, ca daca am sti, nu ne-am mai omori atata. Din aceasta cauza si din cele enumerete de colegi, merita sa faci orice pentru a pune in practica ceea ce visezi. Uita-te la americani, co visele lor de imbogatire, au ajuns unde sunt. Tin minte o poveste adevarata care s-a petrecut acum 20 de ani. O romanca, fetite de vreo 11 ani, a castigat la primul ei '' targ '' 11 dolari. A fost un adevarat record, americanii au fost uimiti de ideea ei : sa vanda sirop la acel targ. Unde o fi ajuns acum?
Da, ajungem in pamant. Dar pana atunci, nu vrei sa ai o viata asa cum ti-o doresti? Pentru ca ai numai una, sa nu uiti asta...
In principiu pentru copii, pentru urmasii nostri luptam si muncim in viata. iar apoi mai este si multumirea sufleteasca ca am lasat ceva in urma, ca am realizat ceva si n-am facut umbra pamantului degeaba.viata este pentru a fi traita, si merita sa visezi si sa-ti doresti o viata mai buna ca pana ajungem in pamant mai este de trait. e bine ca ai planuri si vise pentru viitor, sper sa le si implinesti.
misauratcuviata întreabă: