Tu, traiesti pentru tine, cel mai extraordinar om, cel care greseste, rade, suspina, glumeste si tot in acelasi timp iubeste. Alti oameni poate nu demonstreaza ca iubesc, dar poate ei te adora, cu gandul Si tu nu ai de unde sa stii; x. Mereu trebuie sa ai o parere buna despre tine, trebuie sa ai incredere. Chiar daca nu te'ar iubi nimeni nu ar conta. SI nu traiesti degeaba, traiesti pentru un motiv, existi pentru ca asa a vrut D-zeu . Ai un motiv pentru care existi, nu doar de forma!
Pai normal ca nimeni nu te place daca tu vrei sa iti incepi viata " sexoala ". toti o sa-si bata joc de tine si chiar au dreptate, sincer esti un copil care trebuie dus la scoala de corectie! Fii si tu mai feminina un pic, si nu te mai da mare cu aerele de pitzi ce esti. crezi ca poti sa-i jignesti pe altii cand vrei, dar sa stii ca se intoarce roata! Doamne ce n-as da sa le intalnesc pe alea care te contrazic in ceea ce faci si ce gandesti. auzi la ea " sa ma razbun pe parintzi ", " sa imi incep viata sexoala la 13 ani ", " sa ma imbrac emo ". Alea da domnisoare care zic NU! la chestiile astea.
Si in legatura cu " dc mai traiesc ", cine te obliga? sincer mi-ar face placere sa scapam de cele ca tine . Nimeni nu te iubeste din cauza a ceea ce esti: o maaaaaaaaare tarf*ulitza
Sa nu crezi ca nu m-am gandit de 10 ori inainte sa spun asta Nu jignesc prea usor oamenii, decat pe cei care ma enerveaza la culme si felicitari! ai reusit! macar este un singur lucru care l-ai facut bine in viata ta
Tu te iubesti pe TINE insati?
Tu te ACCEPTI pe TINE insati?
Daca tu, copil drag, nu te iubesti, de ce astepti ca cei din jurul tau sa o faca?
IUBESTE CEEA CE ESTI!
Totul este contra ta pentru ca pana si TU insati esti contra TA.
Din moment ce RESPIRI, ai un mare motiv pentru care traiesti; Dumezeu ti-a dat oportunitatea de a EXISTA si tu nici macar nu te bucuri de asta; Ar fi trebuit sa fii recunoascatoare pentru viata TA.
Daca TU iubesti viata, si ea o sa te iubeasca pe tine; Daca TU urasti viata, si ea o sa te urasc ape tine; Daca TU nu te iubesti pe tine, cum vrei sa fii iubita de cei din jurul tau? Cum crezi ca poti sa ii iubesti pe cei din jur din moment ce TU nu poti sa te iubesti?
Ai doar 12 ani, TRAIESTE-TI COPILARIA, este o varsta foarte frumoasa;
Nu iti face viata urata; Tu alegi!
Numai bine...
Incearca sa discuti cu mama ta sau cineva foarte apropiat, mai mare decat tine, o sa iti dea sfaturi foarte bune.
Ok in primul rand nai de ce sa te gandesti la asta... mai ai de trait si in plus cand iti vin gandurile astea incearca sa le ''scoti'' din minte si sa-ti pui unele mai frumoase incerca macar cel putin pentru mine a mers
P.Soti incerca daca nu cu ceva desene animate ca Tom si Jerry imi placeau foarte mult cand eram mic
Funda?
gorse întreabă: