Salut!
Bacul este o probă foarte importanta din viata ta.
De emoții nu scapi pentru că este natural sa ai emoții dar în schimb poți să le domolești.
Cum le domolești? Concentreaza-te pe ce ai de făcut la examen dar înainte să te apuci de scris trage aer adânc în piept și spune-ți în minte următorul lucru:,, sunt capabil sa iau acest examen, nu pot să mă împiedic de un hop"sau orice altceva care te poate încuraja pe moment.
Daca ai învățat cat de cat bacul nu este o sperietoare, prin urmare se poate promova ușor.Insa că să îți fie mai ușor apuca-te de învățat încă de pe acum și nu lasă totul pe ultima sută de metri.
Legat de bac că experiența, pot să spun că bacul a fost în mare parte o experiență stresanta care te solicita la maxim și care imprimă o presiune mare.Dar eu am avut colegi cu care am fost foarte bun prieten și ieșirile cu ei m-au ajutat să fac fata presiunii de la acel moment.
Tine-te de învățat și dacă o să știi acolo ai să vezi că o să dispară emoțiile.
Și după ce treci bacul ai să vezi că o să te simți în al nouălea cer.
Mult succes la Bac!
L-am dat pentru nimic, din lipsa de ocupatie. Nu mi-a fost util in viata si nici bani nu a adus ca beneficiu financiar. In schimb creierul a stiut sa isi faca treaba ca la carte incat sa ajung unde ma aflu acum
1. Stresant, dar nu pentru că ar fi greu, ci pentru că voiam medie mare.
2.Depinde de metoda ta de coping, poți încerca să te plimbi în fiecare zi. Sau să colorezi. Doar nu uita să și înveți.
3. Dacă înveți, chiar nu e greu de promovat.
Baftă
Depinde,în ziua de azi bacul e mult mai ușor decât a fost în 2010 când am dat eu.