| LupinRemusSnape a întrebat:

Pentru cei care au citit toata seria The VAmpire Diaries (CARTILE).Cu cine ramane Elena? Va rog sa raspundeti, dau funda.

Răspuns Câştigător
| BMicha3l a răspuns:

Finalul este foarte dramatic dupa ce Elena moare si se transforma in vampir, da vina pe Stefan, ceea ce-l face pe el sa creada ca il iubeste mai mult pe Daemon. Cei doi frati incep lupta intre ei, dar Elena i opreste. Atunci observa o haita de caini atancand orasul si incep sa isi dea seama ca aici e mana Katherinei care era suparata ca dupa sacrificiul ei de ai apropia pe cei doi frati ei se omoara pentru dragostea Elenei. Intr-un final cele doua fete ajung sa se lupte, iar Elena o inpinge pe Katherina in soare si moare, insa si ea a fost expusa la soara prea mult si nu mai putea fi salvata. Finalul e dramatic rau... te face sa si plangi: Romanul se termina cu un fragment din jurnalul lui Bonnie, care admite ca, desi Elena nu era perfecta, nici sfanta, ea a murit ca un om bun si a salvat intregul oras.

| LupinRemusSnape explică (pentru BMicha3l):

Si crezi ca in serial va fi altfel? happy

| BMicha3l a răspuns (pentru LupinRemusSnape):

Nu stiu. m-am uitat si la serial, dar foarte putin... deoarece am avut o problema cu pc-ul...

2 răspunsuri: