| viki a întrebat:

Pentru cei care au frati/surori...cum va intelegi cu ei? va puteti imagina cum ar fi fost fara ei?

Răspuns Câştigător
| Pho3nix a răspuns:

Eu am o sora mai mica.Cand o cauta cu lumanarea o bat.
Are 11 ani.

Intr-o zi venisem de la scoala.Eram obosit, imi era putin rau si m-am pus in pat sa ma odihnesc.
Sora mea era prin preajma si ma tot batea la cap.Eu i-am spus sa ma lase in pace.
Pana la urma, sora mea a scris pe o foaie ''VREAU BATAIE! '', si a scris in gluma.
Eu am luat-o in serios si am batut-o frumoos.

Nu stiu ce a fost in capul ei sa scrie asa ceva.
Si acum imi pun intrebarea asta.

24 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Eu am un frate de 6 anifrustrated
crying
LA varsta lui, nu stiu cine naiba m`a puscrying, si am inceput sa bocesc si sa le spun alor mei ca vreau un fratiorcrying
Greseala vietii melelaughing
Ma bat toata ziua cu el, nu ma inteleg deloc, trebuie sa il las si pe el la pc, sa ii strag jucariile, sa il suport[ca deh, eu sunt sora ma marecrying] si sa ies cu el afaracrying
Nu stiu ce am facut ca sa merit astaaAcrying

Daca nu as fi avut frate as fi fost ft fericita, singura la parinti...off...viseesigh

tongue

| cioko19 a răspuns:

Eu am o sora vitrega de 12, aproape 13 ani.

E copilaroasa, o inteleg, ca doar e la varsta aceea.

Dar cateodata te poate calca rau de tot pe nervi. tongue

| kitty_8919 a răspuns:

Eu nu am dar in-run fel mi-as dori dori sa am ca nimeni nu tine la tine ca si frati tai, dar nu as vrea sa am dintru motiv care ma face sa par rea dar ar trebui sa impart totul cu cineva

| nellyneliana a răspuns:

Am un frate mai mic, bineinteles ca imi imaginez cum ar fi fost fara el:singura la calculator, nu ar avea cine sa ma deranjeze...

| mariutza a răspuns:

Si eu am un frate mai mare... uneori ma inteleg foarte bine cu el... uneori ne vine sa ne omoram...

| faranume a răspuns:

Mda am...sh ar fi fost mai bine daca nu aveamtongue
Are 8 abi e sacaitor...
Se baga in toate treburile mele... Le spune parintilor tot ce vb eu cu priretenii...
Ce l-as mai bateangry

| YLLL a răspuns:

Am o sora de 7 ani. ne batem de maxim 5 ori pe zilaughing) ma enerveaza k ma pareste sh nici nu spune adevarul.

si mami o crede:-l
si ma cearta tot timpu`straight face

daak nu ar fi sora mea as fii singura la calc. c. as avea mai multe haine sh etcc
da oricum nu as putea fara ea
.

| viki explică:

Eu_o_mare_enigmalaughing da, cum ar fi daca ati fi avut?hee hee

| dulcika a răspuns:

Buna.
Am un frate mai mare, ma inteleg super cu el.
Ai frati si surori pentru ca sa -ti intinda o mana de ajutor atunci kan ai nevoie, sa te sfatuiasca intr-o anumita privinta...
Eu il ajut pe fratele meu cand are nevoie dar nimic el nu uita de mine.
PA, PA

| dulcika a răspuns:

Sincera sa fiu nu mi-as putea imagina viata fara el, IL IUBESC ENORM.

| Lary a răspuns:

Mi-as dori enorm un fratior sau o surioara... dar nu amcrying

Răspuns utilizator avertizat
| diavolitza a răspuns:

Am o sora mai mica cu 2 ani happy imi place ff mult deoarece o pot invata multe lucruri despre viata big grin si din experientele mele trecute. ea invata din greselile mele. nu pot sa-mi imaginez viata fara ea. chiar daca ne certam toata ziua tot sunt cea mai buna prietena a ei, mai buna ca mamahee hee

| Pushtiu a răspuns:

Eu nu prea ma inteleg cu sora mea de 7 ani... dar numi pot imagina cum este fara ea... tin la ea foarte mult cu toate ca nu pre ma inteleg cu ea...

| danukck a răspuns:

Eu am avut un fratior.:-

| BuMeRaNg a răspuns:

Eu nu am nici sora nici frate...sunt singura la parinti... uneori mie chiar greu singura pentru ca..."e plictiseala mare"...laughing,...

| rachid_4824 a răspuns:

Am un frate mai mare, e insurat! ma inteleg super cu el! daca nu era el? nu eram nici eu...de ce? pentru ca avea sase ani, ai mei nu mai vroiau copii, iar el a mers la ei plangand ca nu are cu cine se juca! si asa am aparut si eu pe faleza, sa zic mersi, ca altfel eram in oala cu ciorba si acum! noapte buna.

| myhaela a răspuns:

Am un frate mai mare decat mine cu 2 ani.in ultimul timp ne intelegem foarte bine in comparatie cu anii trecuti
uneori cred ca mai bine era sa fiu singura la parinti, dar sa stii ca nu asa bine... e mai bine sa ai pe candva langa tine

| man a răspuns:

Buna. nu am frati sau surori dar daca as fi avut cu siguranta nu ne am ura sau bate poate daca as fi avut un frate cu el pote ma s fi batut putin.

| Denny_5002 a răspuns:

Am un frate mai mare...Si da, imi pot imagina cum ar fi fara el. Un adevarat PARADIS!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am frati si cand ai vad pe ai mei le zic mereu sa se mai cotaiasca si ei ca eu pot lipsi cateva minute de acasa rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pentru cei care nu avem, sa ne imaginam cum ar fi daca am fi avut? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am o sora si un frate...cand locuiam cu toti ne ciondaneam ne mai iubeam...insa acum am ramas singura acasa si imi e tare dor de ei...fiecare e la casa lui acum cu famiile lor...si pe mine...is cam uitat ce-i drept... dar viata merge inainte... tu ai frati surori? cum te intelegi cu ei?

un clik te rog frumos:*http://insanezone.ro/CrAzZyAnGeL-441.html

| sufletimprumutat a răspuns:

Am si frati si sora...si nu vad viata fara ei, as fi fost un copil rasfatat iar viata mea nu mai era a measad...

Întrebări similare