| Dana9715 a întrebat:

Pentru cei care au sau au avut acnee usoara:Am fost la dermatolog si mi-a dat un gel de curatare de la avene si o crema skynoren.V-au adus rezultate, ati scapat de acnee? si daca da in cat timp.eu ma tin de tratament dar am inceput doar de 2 sapt. Va rog raspundeti

Răspuns Câştigător
| Apheleia a răspuns:

Buna...eu am avut multe probleme cu acneea si nu m-am dus la dermatolog, astfel am incercat orice fel de tratament incepand de la creme si lotiunii sofisticate pana la "leacurile strabunilor".Eu am un ten foarte gras si foarte dificil nu accepta orice fel de crema sau mai stiu eu ce.Am incercat si eu cu skynoren(am auzit ca este bun)si pentru mine nu a avut nici un efect.In final am decis sa merg la dermatolog si mi-a dat(la fel ca si in cazul tau)un gel de curatare de la aveme si solutia Zynerit(care este foarte buna, am vazut rezultatele de la putin timp de la folosire si sunt foarte multumita).Eu te sfatuiesc sa folosesti in continuare skynoren si sa vezi ce rezultate da si cum reactioneaza tenul tau.Eu am avut o prietena,la fel,cu o acnee usoara si a folosit skynoren,iar ea a fost multumita,a spus ca vede imbunatatiri. Daca dermatologul ti l-a recomandat, cred ca ar trebui sa vezi mai intai ce efect are, caci tenurile difera, de la om, la om si nu este bine sa te iei dupa tot ce spun ceilalti.De exemplu X spune ca a scapat de acnee cu crema cutare...dar X are un ten diferit de al tau.(eu stiu foarte bine asta, caci m-am confruntat ani de zile cu problema acneei si asta doar pentru ca am luat tratamente dupa ureche).Nu stiu cat te-am ajutat, sper doar ca problema ta cu acneea sa se remedieze.

| Dana9715 explică (pentru Apheleia):

Mersi ca mi-ai raspuns si ca te-ai chinuit sa-mi scrii asa de multhappy

| Apheleia a răspuns (pentru Dana9715):

Nici o problema.Ma bucur ca ti-am fost e ajutor.Multumesc pentru fundita. happy

3 răspunsuri:
| JustAaGirl a răspuns:

Mie mi-a zis sa dolosesc pudra de argila din care fac o masca cu putina apa, intr-o saptamana s-au dus aproape toate cosurile! Cicatrizeaza si usuca