Eu nu ma relaxez cand fumez. Devine usor dependenta (probabil in acest caz te relaxezi, potolind dependenta). Prima data cand fumezi este chiar urat. Te ineci, te ustura gatul/nasul, ametesti...
Eu zic sa nu te apuci de prostii.
Ps. Poti sa te apuci de baut ceai, ala chiar te relaxeaza.
Am sasi explic rational ce se intampla cu orice fel de chimiale ajunse in creier, fumul declanseaza o placere in creier fumatorul devinde dependent de placerea respectiva, placerea include o stare buna, lipsa foametei, a vrea mai multa placere, totul e in centrul creierului care se ocupa cu recompensa, regiunea placeri se numeste ia
Nu te apuca de fumat, o sa regreti, serios iti zic.
Eu ma simt eliberat, relaxat si pe picioarele mele. Eu fumez pentru ca imi usureaza depresia, e mai suportabila.
Serios, nu te apuca de fumat, iti mananca banii si iti da dependenta. Nu te lua ca e cool sau mai stiu eu ce motive baga altii. Eu m-am apucat dintr-un motiv serios.
Nu prea simt nimic special, sincer. Fumez si cate 3-4 consecutiv, in anumite momente si e degeaba.
Uneori(rar), rup filtrul si fumez fara. Dupa 4-5 fumuri fara pauza, ma ameteste si nu vreau decat sa ma afund in ceva moale si sa stau ca o leguma.
Dureaza putin starea asta, 2-3 minute. Dar nu as numi-o placere.