| Anonimboy111 a întrebat:

Pentru cei care nu purtati boxeri, ce simtiti? laughing Multi zic ca s-au luat dupa Dorian Popa si ca e mai confortabil laughing

17 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

In casa poti sta fara dar daca ai de umblat nu e confortabil, te iriti, eu port boxeri ne-elastici, ai parte de toata libertatea.

| Bogdan1o a răspuns:

Probează și tu. E mișto fara boxeri

| Anonimboy111 explică (pentru Bogdan1o):

Hmm

| Bogdan1o a răspuns (pentru Anonimboy111):

Nu-i mare chestie.

| lpavel a răspuns (pentru Bogdan1o):

Sper ca ai glumit... laughing

| Bogdan1o a răspuns (pentru lpavel):

Să glumesc cu ce?
O grămadă de băieți nu poartă boxeri. Care e problema laughing?

Mi-am zis parerea despre voi mai jos... laughing eu rad de tine tu razi a paguba!

| lpavel a răspuns:

Eu port si boxeri si chiloti tip slip si pot spune ca chilotii sunt mai confortabili de 10 ori decat boxerii!
Si nu dorian popa a scos moda asta ca exista chilot tip boxer in toata lumea, deci despre ce vorbim?

| Anonimboy111 explică (pentru lpavel):

Ma refeream ca nu poarta nimic gen, si multi care sunt fanii lui s au luat dupa el, mai citeste o data intrebarea

| lpavel a răspuns (pentru Anonimboy111):

Pai cum dracu sa nu porti nimic? laughing Nu cred ca este atat de sarac niciunul sa nu aiba bani macar pentru o pereche de chiloti laughing
Eu inca nu am auzit pe cineva sa nu poarte chiloti, dar poate in cercul meu de cunoscuti nu e atat de sarac niciunul sa nu aiba bani de chiloti laughing La femei mai merge dar nici acolo nu sunt in totalitate de acord dar la barbati? e cel mai josnic lucru!

| Anonimboy111 explică (pentru lpavel):

Nu e vorba de saracie aici, asta i faza, mai citeste inca o data, n am zis nici de saracie happy

| lpavel a răspuns (pentru Anonimboy111):

Pai tu n-ai zis de saracie dar o zic eu! Cine nu poarta chiloti de niciun fel e ultimul cioban din lume! Pana si ciobanii au mai multa demnitate ca si ei in ziua de azi port toti chiloti! Deci despre ce vorbim? Am inteles eu bine ce ai zis tu, dar asta e parerea mea despre cei fara chiloti, sunt atat de saraci ca nu-si permit laughing si poarta chiloti numai de sarbatori sau cand ies la intalniri... laughing da-i in p l m ca astia sunt ultimii tatani din evul mediu laughing Nu ai vazut ca in ziua de azi pana si animalele de companie majoritatea poarta chiloti laughing ei nu au nici macar valoarea unui astfel de animal laughing

| Bogdan1o a răspuns (pentru lpavel):

Bă întelegi că tu vrei sa porți și e ok. Dar nu trebuie sa ii judeci pe alții daca nu vor să poarte. Uita te in ograda ta și lasă pe alții să facă ce vor

Aici nu e vorba de judecata ci de igiena, de bunele maniere etc. E ca si cum ai aprecia aurolacii de prin gari... laughing

| nyoentox2002 a răspuns (pentru lpavel):

Daca ai chiloți îți iese flocii afara?

| lpavel a răspuns (pentru nyoentox2002):

Numai daca semeni cu maimuta, iar daca semeni totusi atunci nu suntem in epoca de piatra iei masuri si te razi, mai nou asta e si moda acum in caz daca a acum ai cazut din copac si nu stii laughing
Asta nu ar fi un motiv sa nu porti chiloti doar ca-ti iese parul din chiloti, nu crezi? laughing

Întrebări similare