In casa poti sta fara dar daca ai de umblat nu e confortabil, te iriti, eu port boxeri ne-elastici, ai parte de toata libertatea.
Hmm
Nu-i mare chestie.
Eu port si boxeri si chiloti tip slip si pot spune ca chilotii sunt mai confortabili de 10 ori decat boxerii!
Si nu dorian popa a scos moda asta ca exista chilot tip boxer in toata lumea, deci despre ce vorbim?
Ma refeream ca nu poarta nimic gen, si multi care sunt fanii lui s au luat dupa el, mai citeste o data intrebarea
Pai cum dracu sa nu porti nimic? Nu cred ca este atat de sarac niciunul sa nu aiba bani macar pentru o pereche de chiloti
Eu inca nu am auzit pe cineva sa nu poarte chiloti, dar poate in cercul meu de cunoscuti nu e atat de sarac niciunul sa nu aiba bani de chiloti La femei mai merge dar nici acolo nu sunt in totalitate de acord dar la barbati? e cel mai josnic lucru!
Nu e vorba de saracie aici, asta i faza, mai citeste inca o data, n am zis nici de saracie
Pai tu n-ai zis de saracie dar o zic eu! Cine nu poarta chiloti de niciun fel e ultimul cioban din lume! Pana si ciobanii au mai multa demnitate ca si ei in ziua de azi port toti chiloti! Deci despre ce vorbim? Am inteles eu bine ce ai zis tu, dar asta e parerea mea despre cei fara chiloti, sunt atat de saraci ca nu-si permit si poarta chiloti numai de sarbatori sau cand ies la intalniri... da-i in p l m ca astia sunt ultimii tatani din evul mediu Nu ai vazut ca in ziua de azi pana si animalele de companie majoritatea poarta chiloti ei nu au nici macar valoarea unui astfel de animal
Daca ai chiloți îți iese flocii afara?
Nu.
Numai daca semeni cu maimuta, iar daca semeni totusi atunci nu suntem in epoca de piatra iei masuri si te razi, mai nou asta e si moda acum in caz daca a acum ai cazut din copac si nu stii
Asta nu ar fi un motiv sa nu porti chiloti doar ca-ti iese parul din chiloti, nu crezi?