| DoDoCs a întrebat:

Pentru cei care se dau pe skateboard (nu vreau copy paste sau siteuri/youtube)
Cand dau ollie, ma "ghemuiesc" si cand lovesc tailul sar si nu mai pot sa "frec" gripul. Nu stiti ce as putea sa fac? Vreun sfat, pentru ca de vreo sapt. incerc si nu sar rotile din spate ca nu pot eu sa "frec" acolo gripul.

Răspuns Câştigător
| edy09b a răspuns:

Deodată ce sari,,, freacă'' si gripul cu piciorul drept. Încearcă sa faci salturi, după care sa le combini. Bafta...
Eu de aici am învățat :) http://www.youtube.com/watch?v=CIMtoHia164

6 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Vreau si eu sa imi iau un skateboard.
Tu de la ce magazin ai cumparat?

| DoDoCs explică (pentru Iubibilăă):

Pai eu sunt din Deva si este un depozit cu bikeuri/skateuri/role de viteza, normale, pentru copii, agressive etc. Dar tu poti comanda de pe net, uite cateva siteuri : bmxmagazin; sk8kings; area52

| M4SOnIC a răspuns:

Nu Poti? ba` poti da`ai "frica" in tine sa sari si sa stergi gripu` si ca sa` sara rotile din spate bine dai POP apasat "tare" BFT (asa eram si eu la inceput)

| DoDoCs explică (pentru M4SOnIC):

Nu imi este frica...am si cazut de cateva ori si nu m-am lasat, daca imi era frica nu mai continuam, dar parca atunci cand sar nu pot sa sar destul de sus, iar piciorul drept (cu care frec) nu il pot ridica de pe placa nu stiu de ce

| RoseAndBiia a răspuns:

Balonas plutitor.

| k1NNNdeR a răspuns:

Stai calm stii cum am invatat eu? Ma pus un prieten sa "gripuiesc" placa pan` ce m-I s-a rupt papucul.Iti este frica sa dai gripul atunci cand sari.Asa eram si eu.Incearca sa le faci pe rand si dupa sa combini.