M-am uitat la serial
A se presupune acum ca ar fi cumnatul lui Spencer
in carte Mona este a
Sunt la sezonul 4 din film si imi da batai de cap. Alison nu are o sora geamana. A fost lovita la cap si ingropata de vie. Am vazut cand a ajutat-o o femeie in varsta sa iese. In sezonul 4 fetele afla de adevaratul barlog a lui A si descopera ca este barbat. Cel ce vrea sa o ucida pe Alison si de care Alison s-a ascuns atata timp este profesorul Ezra. Acum nu stiu ce legatura au cei doi. Cand aflu va spun
M.am uitat la serial si am citit si cartea.dar am aflat de la o prietena ca Alison avea o sora geamana disparuta.iar cea pe care au gasit.o nu era Alison era sora ei geamana! Deci a este chiar ALISON.deci Alison este vie.
M.am uitat la serial si am citit si cartea.dar am aflat de la o prietena ca Alison avea o sora geamana disparuta.iar cea pe care au gasit.o nu era Alison era sora ei geamana! A este chiar ALISON.deci Alison este vie.
Am citit toate volumele si am vazut toate sezoanele....in carte in primul volum(din cat imi amintesc) este Mona...dar in film vina a cazut asupra lui Spance!
anonim_4396 întreabă:
Alexa843 întreabă: