Desi am vrut sa raspund la intrebarea legata de partile corpului, m-am abtinut si am bufnit in ras. Vream sa raspund ca picioarele si abdomenul creeaza cea mai mare impresie asupra prietenii prieteniilor mei, prin rezistenta lor.
Dar, m-am gandit la viitorele raspunsuri din partea utilizatoriilor (de sex masculin). Atunci mi-am adus aminte de o intamplare mai rusinoasa.
Eram cu un prieten la un concurs intr-un oras. Terminand examenul mai devreme ne-am decis sa plecam haihui fara ceilalti colegi.Dar atunci nevoiile fiziologice nu ne lasau pace.In acel liceu nu functiona toaletele, in curte era plin de oameni, in fabrica abandonata de viz-a-vis era puhoi de lume. Parca Dumnezeu era mahnit pe noi ca am consumat atata apa.Ne-am gandit ca gasim noi o scara de bloc, dar Dumnezeu a facut ziua insorita si oamenii aveau motiv de barfa in toate scariile blocului. Am mers 2 km, in sfarsit am dat de un Peco, dar nu avea toaleta. Am mai mers un kilometru si dandu-mi seama ca am exagerat cu sucul si cafea, m-am oprit la primul colt de bloc, care exact in momentul ala era pustiu.
Bun! Dupa 7 secunde trec pe acolo o multime de oameni: fete si femei cu copii mici de mana care intrebau:"Mami ce face baiatul?" (erau cam 20-30 de persoane).
Prietenul meu avand muschii mai tari la vezica, si voind sa accentueze situatia aduga: "Ce taran! Ce grosolanie", dar eu in gura mare:"DA, DAR DE LUNGIME CE ZICI?". Bancul l-am citit cu o zi inaintea incidentului, dar culmea l-am folosit.
Atunci toate femeile au inceput strambaturiile, care mai de care, parca ele castigau vreun premiu( Miss Stramba).
Ce ai fi vrut sa-ti scriu la intrebarea acee?
P.S: Acel prieten a gasit o curte la vreo 500m cu niste dobermani in ea. A avut noroc nu gluma...
ChildrenOfBodom întreabă:
MyNameIsNotImportant întreabă: