| mary2ramix a întrebat:

Pentru cei ce ma pot ajuta am o intrebare: din ianuarie iubitul meu cu care am avut o relatie de 2 ani jumatate sa transferat la alt liceu si s-a despartit de mine, stiind ca pe mine ma va durea enorm a avut grija in continuare de mine si mia motivat despartirea cu faptul ca eu eram foarte geloasa(chiar sunt). dupa despartirea asta el nu a vrut sa afle nimeni ceea ce se intampla intre noi(abia prin februarie au aflat cei mai bumi prieteni) am continuat prin a fi cei mai buni prieteni, vorbim zilnic si acum vorbeste despre viitorul impreuna tot timpul, nu-l deranjeaza daca ii spun ca-l iubesc imi mai spune si el, de cate ori am ocazia sa-l prind mai fericit ma saruta ma tine de mana, de fapt ma saruta mai rar ca atunci cand eram impreuna si nue e nevoie de vreo ocazie speciala. nu stiu cum sa interpretez despartirea asta(tot prietenii spun ca e o farsa ceea ce se intampla si ca ma iubeste mult prea mult). voi ce parere aveti chiar ma iubeste si vrea sa ramana cu mine sau face chestiile astea de plictiseala?

Răspuns Câştigător
| broken5 a răspuns:

Deci fix asa am patit eu straight face si noi ne intalneam si dupa o saptamana, el m-a intrebat daca vreau sa ne impacam straight face pentru ca el nu mai poate asa si ii este dor sa fim impreuna, deci da te iubeste si nu iti spune mai des ca sa para ca sunteti despartiti, in orice caz el tine ff mult la tine straight face, iti astea din propria experienta :* ( acum is iar asa cu acel baiat pentru ca ne-am certat, dar tot imi zice ca ma iubeste straight face ) deci nu-ti face griji, o sa se intoarcapuppy dog eyes

1 răspuns:
| mary2ramix explică:

Am uitat sa mentionez ca pentru amandoi a fost prima relatie si exact ce ai spus si tu... mi-a jurat ca orice ar spune si orice ar face el tot pe mine ma iubeste si tot la mine se va intoarce