Ma simt binisor, am mai repetat, marti e primul examen.Incerc sa fiu obtimista, de asta depinde tot viitorul meu.
Banchetul il facem pe 3 mai la restaurantul Dymond din Galati .
Abia astept liceul, dar am emotii in legatura cu admiterea pentru ca imi este foarte frica sa nu intru la un liceu prost, dar sper la o medie cat mai mare.
Marti e primul, si deja ma furnica numai cand ma gandesc :-s.Nu am inceput deja sa invat, insa nici nu ma simt nepregatita.Am luat 10 la teza si 9:80 la simulare...
Nu am stabilit data banchetului, vorbim despre asta.Saptamana asta stabilim
Cat despre liceu, inca nu m-am hotarat. Aveam eu o optiune, insa a cam picat... Oricum, sper sa fie bine! Trebuie sa fie bine, nu?
Nu invat mult, nu prea am ce sa invat. Adica totusi, e materie de 4 ani care nu se repeta asa usor. Am facut pregatire in orele de romana si matematica la scoala + meditatii la matematica, deci numai lucrez si acasa ma simt destul de aiurea, evident ca mi-e teama dar stiu ca stiu deci nu am de ce sa-mi fie frica.
Data banchetului nu am stabilit-o
Si da, abia astept sa merg la liceu din f multe motive
Aha d simtit pai tot la fel
e. invat tot la fel nu se poate ingrasa porcu in ultima clipa
data banchetului pe 4 iunie
liceu=p~evident o sa-mi fie dor d colegi[unii]dar asta e :Xma obisnuiesc cu altii >
Deci mai ales la matematica nu prea ai ce sa inveti...adica daca nu le-ai invatat atunci cand a trebuit nici nu prea mai ai cum sa le invetzi pe ultima suta de metrii...
la romana mai poti sa-ti mai invetzi un comentariu una alta...
si imi este km frica ce este drept de examenele astea...
iar data banchetului nu am stabilit-o...
... abia astept sa intru la liceu dar inca nu m-am hotarat unde acum depinde si de notele pe care le voi lua la examene.
Ma simt foarte bine.nu am emotii deocamdata. aproape de examen mai precis luni cred ca o sa fiu foarte agitata.
Banchetul l.am stabilit. o sa facem la sfarsitul lui mai la Bran.doar clasa mea pentru ca s-au certat profele. da` in fine o sa ma distrez oricum.
Si la liceu nu m-am gandit sa vad cat iau la examene si dupa imi pun problema asta.nu vreau sa se termine generala:-(.
Stiti si voi cum e inainte de teza. frica aia. ma rog banketul il avem dupa o saptamana dupa ce dam teza la mate de abia astept :p >