| gigiro a întrebat:

Pentru cei mai tineri dintre noi, as avea o intrebare: voi aveti idealuri in viata? Puteti sa-mi spuneti si mie? Eu cand eram mica doream sa ma fac profesoara limba si literatura romana, pentru ca doamna era foarte frumoasa si buna. Chiar si acum, dupa foarte multi ani, cred ca afost cea mai frumoasa si cu 'adevarat doamna' din cate am cunoscut. Pacat ca nu mi-am urmat idealul, si nu am fost perseverenta.

Răspuns Câştigător
| Alisa a răspuns:

Eu anul asta, in septembrie, incep cursurile de childcare(persoana care se ocupa cu copiii). Intotdeauna mi-am dorit sa fac asta, pentru ca ador copiii si numai cand ii vad zambind mi se inveseleste ziua. love struck

6 răspunsuri:
| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a răspuns:

Eu vreau sa devin medic veterinar...@Gabriela mia furat idealul :-p

| georgiana a răspuns:

Si eu visam sa fiu doctorita, mai toti copii au un ideal la o varsta frageda, dar cu timpul am renuntat am zis ca ma fac profesoara, dar la cata bataie de joc este in ziua de azi si cat trebuie sa muncesti pentru a ajunge sus, m-am lasat batuta.Ma gandesc pe viitor, cand aleg facultatea in domeniul finante, banci sau contabilitate.

| unu a răspuns:

Alea din copilarie nu se pun. Idealul din tinerete ti-l faci cand ai o minte matura. Parca prin scoala primara am zis ca vreau sa ma fac parasutist sau scafandruhee hee Mi-ar placea sa fac si asta, dar ca hobby.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cand am fost mica spuneam ca vreau sa devin medic, timpul a trecut dar visul meu a ramas tot acolo chiar daca nu stiam ce presupune, am terminat liceul si binenteles am dat la medicina, am intrat, sunt anul 2 acum si mai am patru ani. Acum stiu ce inseamna cat de cat medicina e grea dar foarte frumosa.Incet dar sigur ajung sa-mi implinesc visul!

| blaby a răspuns:

Foarte pacat ca nu ti'ai urmat idealul...eu vreau sa ma fac politista sau avocata pentru ca vreau sa se faca o data pentru totdeauna dretptate si la noi in tarawinking si o sa reusesc pentru ca am potential foarte mare tongue:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vroiam, in copilarie, sa ma fac doctorita, la fel ca toate fetitele, de altfellaughing, dar acum am ajuns la o varsta, la care`mi pot da seama de ceea ce vreau sa fac pe viitor, si tare mi-as dori sa intru la facultatea de psihologiehappy, sa studiez psihologia, dar mi-ar placea la fel de mult sa fiu si medic pediatru, orice ce are legatura cu copilasiibig grin, ii iubesc enormbig grin.

Sa fi iubita`!:*:*:*